Τα πρώτα render από το αναμενόμενο Amazon smartphone

Η Amazon ετοιμάζει το πρώτο της Android smartphone και τα παιδιά από το BGR δημοσιέυουν σήμερα την πρώτη εικόνα render με το ποια θα είναι η εξωτερική εμφάνιση του κινητού. Η ίδια πηγή κάνει λόγο για οθόνη 4.7 ίντσες HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm, μνήμη RAM 2GB και πλήρως παραμετροποιημένο λειτουργικό σύστημα.

Το πρώτο Amazon smartphone αναμένεται να διαθέτει ένα καινοτόμο UI με 3D effects που θα λειτουργεί με τέσσερις μπροστινούς αισθητήρες οι οποίοι θα “διαβάζουν” το πρόσωπο του χρήστη και θα του επιτρέπουν να το χρησιμοποιεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός.

Amazon smartphone render, Τα πρώτα render από το αναμενόμενο Amazon smartphone

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ulb

Απίστευτο design! Μακάρι να είναι έτσι

Johnny

Συμπαθητικό design, (τα bezels είναι μεγάλα αλλά εμένα προσωπικά δεν μου δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα) αλλά αυτό που ανυπομονώ να δω είναι αυτό το ui και τα 3D effects.

Νικος

Πολυ όμορφο! Αλλα εχει παρει πολλα στοιχεια απο το iPhone κυρίως στο πίσω μέρος του αλλα και στα πλάγια . Σιγουρα ομως θα πρέπει να είναι πολύ αξιόλογο !

vasilis

Ίδιο το LG optimus G εσωτερικά (hardware) και εξωτερικά!

giannaras

Ρε παιδιά άλλες φωτογραφίες βλέπω εγώ σαν τούβλο είναι τα bezels του είναι τεράστια

Σπύρος

Δεν πρέπει να είναι τόσο μεγάλα τα περιθώρια όσο φαίνονται με την πρώτη ματιά. Νομίζω υπάρχει ένα μαύρο “κενό” περιμετρικά των εικόνων που τα κάνει να μοιάζουν αρκετά μεγαλύτερα, κάτι σαν τα windows phone.

Αντρέας

Ναι όντως

John

Σαν τούβλο είναι. Amazon Brick έπρεπε να λέγεται. Αν ισχύει το rendering βέβαια και δεν δούμε κάτι διαφορετικό όταν παρουσιαστεί επίσημα.

Nick77

Αν δεν το πιασουμε στο χερι… οτι και να λεμε ειναι απλα το 50%!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Alexa Amazon

Alexa Plus: Η επί πληρωμή έκδοση της Alexa έφτασε από την Amazon

Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε το Copilot Pro, μια επί πληρωμή έκδοση του Copilot με πρόσθετες δυνατότητες.

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Business Amazon Apple Google

Η Αυστραλία επιβάλλει νέους Νόμους Ανταγωνισμού σε ψηφιακές πλατφόρμες

Σε πολλές χώρες, οι ψηφιακές πλατφόρμες αντιμετωπίζουν αυξημένους περιορισμούς και εμπόδια λόγω των νέων νόμων και κανονισμών.

Business Alexa Amazon featured

Η Amazon θα πουλάει και αυτοκίνητα – Πρώτος συνεργάτης η Hyundai

Η Amazon, η οποία ξεκίνησε πουλώντας βιβλία, εισέρχεται επίσημα στον κλάδο των αυτοκινήτων και ποδαρικό θα κάνει η Hyundai.