Τα πρώτα render από το αναμενόμενο Amazon smartphone

Η Amazon ετοιμάζει το πρώτο της Android smartphone και τα παιδιά από το BGR δημοσιέυουν σήμερα την πρώτη εικόνα render με το ποια θα είναι η εξωτερική εμφάνιση του κινητού. Η ίδια πηγή κάνει λόγο για οθόνη 4.7 ίντσες HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm, μνήμη RAM 2GB και πλήρως παραμετροποιημένο λειτουργικό σύστημα.

Το πρώτο Amazon smartphone αναμένεται να διαθέτει ένα καινοτόμο UI με 3D effects που θα λειτουργεί με τέσσερις μπροστινούς αισθητήρες οι οποίοι θα “διαβάζουν” το πρόσωπο του χρήστη και θα του επιτρέπουν να το χρησιμοποιεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός.

Πηγή

Σχόλια

  • Συμπαθητικό design, (τα bezels είναι μεγάλα αλλά εμένα προσωπικά δεν μου δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα) αλλά αυτό που ανυπομονώ να δω είναι αυτό το ui και τα 3D effects.

  • Πολυ όμορφο! Αλλα εχει παρει πολλα στοιχεια απο το iPhone κυρίως στο πίσω μέρος του αλλα και στα πλάγια . Σιγουρα ομως θα πρέπει να είναι πολύ αξιόλογο !

  • Ρε παιδιά άλλες φωτογραφίες βλέπω εγώ σαν τούβλο είναι τα bezels του είναι τεράστια

  • Δεν πρέπει να είναι τόσο μεγάλα τα περιθώρια όσο φαίνονται με την πρώτη ματιά. Νομίζω υπάρχει ένα μαύρο "κενό" περιμετρικά των εικόνων που τα κάνει να μοιάζουν αρκετά μεγαλύτερα, κάτι σαν τα windows phone.

  • Σαν τούβλο είναι. Amazon Brick έπρεπε να λέγεται. Αν ισχύει το rendering βέβαια και δεν δούμε κάτι διαφορετικό όταν παρουσιαστεί επίσημα.

  • Αν δεν το πιασουμε στο χερι... οτι και να λεμε ειναι απλα το 50%!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.