Amazon smartphone με 3D οθόνη έρχεται τον Ιουνιο;

Η Amazon φαίνεται πως ετοιμάζεται να ανακοινώσει το πρώτο της smartphone τον Ιούνιο το οποίο μπορεί να συναγωνιστεί την Apple και τη Samsung. Φήμες ήθελαν την εταιρεία να κυκλοφορεί το πρώτο της κινητό μέσα στο 2013 πράγμα το οποίο δεν συνέβη αλλά τελικά μάλλον θα γίνει φέτος σύμφωνα με την Wall Street Journal.

Η ανακοίνωση του smartphone θα πρέπει να αναμένεται τέλος Ιουνίου αλλά δεν θα βγει προς πώληση πριν από τον Σεπτέμβριο του 2014.

Η Amazon φέρεται να έχει αποκαλύψει το smartphone της σε ανώνυμους developers στο Seattle και το San Francisco και αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι η συσκευή θα έχει 4 αισθητήρες για την μπροστινή κάμερα με retina-tracking τεχνολογία πράγμα που θα επιτρέπει την προβολή 3D περιεχομένου στο γυμνό μάτι.

Όσο για την τιμή του smartphone της Amazon δεν έχουμε ακόμη κάποια πληροφορία αλλά με την παγκόσμια παρουσία που έχει, η Amazon θα μπορούσε να ταράξει τα νερά των μεγάλων «παικτών» όπως Apple και Samsung, αν κυκλοφορήσει τη δική της σειρά smartphones.
, Amazon smartphone με 3D οθόνη έρχεται τον Ιουνιο;


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris547

Πολύ ενδιαφέρον θα ήθελα να το δω και από κοντά όταν βγεί στην αγορά!

Αντρέας

Πανω τους ρε Amazon

Mimis

Δώσε 3D, στο λαό!!
Κουράστηκα με τις απλές οθόνες..
Καιρός ήταν.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Μετά το μπαμ της LG και HTC με τα πρωτα 3D που έβγαλαν, δεν υπήρξε συνέχεια της τεχνολογίας. Επιτέλους κάτι καινούριο…Ελπίζω να βελτιωθεί η γωνία θέασης και η αυτονομία της συσκευής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Alexa Amazon

Alexa Plus: Η επί πληρωμή έκδοση της Alexa έφτασε από την Amazon

Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε το Copilot Pro, μια επί πληρωμή έκδοση του Copilot με πρόσθετες δυνατότητες.

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Business Amazon Apple Google

Η Αυστραλία επιβάλλει νέους Νόμους Ανταγωνισμού σε ψηφιακές πλατφόρμες

Σε πολλές χώρες, οι ψηφιακές πλατφόρμες αντιμετωπίζουν αυξημένους περιορισμούς και εμπόδια λόγω των νέων νόμων και κανονισμών.

Business Alexa Amazon featured

Η Amazon θα πουλάει και αυτοκίνητα – Πρώτος συνεργάτης η Hyundai

Η Amazon, η οποία ξεκίνησε πουλώντας βιβλία, εισέρχεται επίσημα στον κλάδο των αυτοκινήτων και ποδαρικό θα κάνει η Hyundai.