Smartphones

Ανακοινώθηκαν οι προδιαγραφές του Realme GT 2 Pro: Snapdragon 898 και 125W φόρτιση

Τον περασμένο μήνα, ο αντιπρόεδρος της Realme, κ. Madhav Sheth, σε μια συνέντευξη, μας είπε ότι η εταιρεία σχεδιάζει μια «υπερ-premium ναυαρχίδα» για τη σειρά GT. Είπε επίσης πως θα εμπορευματοποιήσει τη φόρτιση UltraDart 125W το επόμενο έτος. Δεν είναι σαφές εάν αυτή η κορυφαία ναυαρχίδα θα είναι το πρώτο smartphone Realme που θα διαθέτει φόρτιση 125 W, αλλά οι αναφορές που έρχονται από την Κίνα υποστηρίζουν ότι το GT 2 Pro (RMX3301) θα είναι ένα από τα πρώτα smartphone της Realme που θα φορτίζει έως και 125 W.

Το Realme GT 2 Pro αναμένεται επίσης να τροφοδοτείται από το κορυφαίο τσιπ επόμενης γενιάς της Qualcomm, το οποίο αναμένεται να ονομάζεται Snapdragon 8 Gen 1 ή Snapdragon 898. Θα τρέχει το Realme UI 3.0 που βασίζεται σε Android 12 και έχει Ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης LPDDR5 RAM και UFS 3.1.

Το Realme GT 2 Pro θα έχει οθόνη 6,51″ FullHD+ AMOLED, πιθανότατα με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Αλλά δεν γνωρίζουμε πόσο μεγάλη θα είναι η μπαταρία του smartphone.

Όσο για την κάμερα, το Realme GT 2 Pro θα διαθέτει κάμερα 32MP στο μπροστινό μέρος και γύρω από το πίσω μέρος θα υπάρχει μια κύρια κάμερα 50MP με OIS, η οποία πιθανότατα θα ενώνεται με μια κάμερα υπερευρείας και, ελπίζουμε, μια μονάδα τηλεφακού.

Η τιμή του Realme GT 2 Pro αναμένεται να είναι περίπου 4.000 CNY (625$/555€) και ελπίζουμε να ακούσουμε περισσότερα γι’ αυτό τις επόμενες εβδομάδες.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Μένια Ράπτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.