Ανακοινώθηκε το πρώτο smartphone με Snapdragon 865

, Ανακοινώθηκε το πρώτο smartphone με Snapdragon 865

Η Qualcomm ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του επόμενου high-end SoC το οποίο ακούει στο όνομα Snapdragon 865. Σύμφωνα με πληροφορίες, το SoC θα αποκαλυφθεί τον επόμενο μήνα, τώρα όμως αποκαλύφθηκε το πρώτο smartphone που θα ενσωματώνει το νέο “τέρας” της Qualcomm, Snapdragon 865.

Το smartphone θα έρθει από μία Κινεζική εταιρεία με πολυτελή smartphone και ρολόγια την 8848. Το τηλέφωνο θα ονομάζεται Titanium M6 5G και θα ενσωματώνει την έκδοση του Snapdragon 865 με ενσωματωμένο το 5G.

, Ανακοινώθηκε το πρώτο smartphone με Snapdragon 865

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, αναμένεται να δούμε οθόνη AMOLED στις 6.01 ίντσες, 12GB μνήμη RAM και 1TB αποθηκευτικό χώρο. Η κύρια κάμερα θα ανέρχεται στα 100MP και το τηλέφωνο θα μπορεί να χρησιμοποιεί έναν “live assistant”. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για την μπαταρία και την κάμερα καθώς δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για αυτό το smartphone.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτό είναι το πρώτο smartphone που ανακοινώθηκε με το επόμενο SoC της Qualcomm και δεν γνωρίζουμε αν θα ναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Πληροφορίες λένε ότι το πρώτο τηλέφωνο που θα κυκλοφορήσει θα είναι το Galaxy S11 της Samsung.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Βλαχάκης

Η χωρητικότητα των smartphones σε αποθηκευτικό χώρο συνηθίζεται να αναφέρεται και ως ROM. Μπορείς να το ανακαλύψεις κοιτώντας προσεκτικά τα “specs” – σσ. από το specifications, στα ελληνικά “τεχνικά χαρακτηριστικά” όπως αυτά αναγράφονται πάνω στο κουτί ορισμένων κινητών.

Jimmy

Specs για Snapdragon 865 έχουμε? Μακάρι να πιάσει τα 3ghz επιτέλους να παίξουμε παιχνίδια PS4 😀

Θα περιμένω μήνες μέχρι να βγει κάνα φτηνό Xiaomi με το καινούργιο δράκο

Vendetta

Τον 865 δεν έλεγαν ότι θα το πάρεις πρώτα η Sony ή κάνω λάθος?

Makis

Από τον 800 και μετά όλα τέρατα τα λέμε. Άλλο ένα τέρας….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

TCL 50 SE: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ελλάδα με τιμή από 159 ευρώ

Η TCL ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.