Smartphones

Αναβάλλεται η κυκλοφορία του Xiaomi 13

Το Xiaomi 13 επιβεβαιώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει στην Κίνα την 1η Δεκεμβρίου, όμως η εταιρεία γνωστοποίησε ότι η εκδήλωση θα αναβληθεί και θα πραγματοποιηθεί σε μια μη επιβεβαιωμένη μεταγενέστερη ημερομηνία.

Αν και η Xiaomi δεν κοινοποίησε το σκεπτικό της καθυστέρησης, τα σενάρια αναφέρουν ότι οφείλεται στον θάνατο του πρώην Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Jiang Zemin. Συγκεκριμένα η εταιρεία ανέφερε: “Λυπούμαστε που σας ενημερώνουμε ότι η κυκλοφορία της νέας σειράς Mi 13 θα αναβληθεί. Θα σας ειδοποιήσουμε μόλις επιβεβαιωθεί η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. Δεν έχουμε ακόμη σαφήνεια σχετικά με το πότε θα επαναπρογραμματιστεί η εκδήλωση, αλλά μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να επαναξιολογήσει η εταιρεία πότε είναι καλύτερο να ανακοινώσει το επόμενο τηλέφωνό της”.

Η σειρά Xiaomi 13 αναμένεται να είναι ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που θα διαθέτουν τον νέο κορυφαίο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, αλλά αυτή η κυκλοφορία είναι ειδικά για την αγορά της Κίνας. Είναι απίθανο να μπορείτε να αγοράσετε αυτό το smartphone στις ΗΠΑ, αλλά πιθανότατα θα κυκλοφορήσει σε Ινδία και Ευρώπη αργότερα.

Επεξεργάστηκε την 9 Φεβρουαρίου 2023 7:26

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.