Samsung, Ξεκίνησε η αναβάθμιση Android 4.3 OTA για το Samsung Galaxy S4 στην ΑΤ&Τ

Πριν μερικές μέρες η AT&T σε συνεργασία με την Samsung είχε αναστείλει προσωρινά την αναβάθμιση του Samsung Galaxy S4 σε Android 4.3 Jelly Bean, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους. Ορισμένοι πελάτες της εταιρείας πρόλαβαν και έκαναν την σχετική αναβάθμιση στο κινητό τους, ενώ άλλοι όχι. Τώρα μαθαίνουμε ότι η διανομή του Android 4.3 OTA (Over-The-Air) ξεκίνησε πάλι.

Έτσι όσοι χρήστες δεν είχαν προλάβει να αναβαθμίσουν το Samsung Galaxy S4 την προηγούμενη φορά λαμβάνουν αυτές τις ώρες την σχετική ενημέρωση. Ακόμα όμως και η χρήστες που είχαν αναβαθμίσει το κινητό τους σε Android 4.3, θα λάβουν επίσης σχετική αναβάθμιση, γιατί φαίνεται ότι κάτι σπουδαίο απουσίαζε από την πρώτη ενημέρωση.

Εκτός του Android 4.3 Jelly Bean, οι κάτοχοι του Samsung Galaxy S4, θα αποκτήσουν συμβατότητα με το Samsung Galaxy Gear, το smartwatch της εταιρείας ενώ θα προστεθεί και το χαρακτηριστικό ασφαλείας Samsung KNOX, που χρησιμεύει σε επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το πρότυπο BYOD (Bring-Your-Own-Device). Η αναβάθμιση έχει μέγεθος 727MB. Οι χρήστες ωστόσο που είχαν ήδη προλάβει να κάνουν το update θα λάβουν μία μικρή ενημέρωση 28MB.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ιωσηφίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.