Nexus One, Τώρα με… Android 4.4 KitKat

Να που κάποιοι δεν ξέχασαν το Google Nexus One που έχει κατασκευάσει η HTC, το οποίο μπήκε στον χορό του Android 4.4 KitKat. Χάρη στον ταλέντο ορισμένων χρηστών στο XDA Developers forum, μία custom Android 4.4 ROM δίνει νέα πνοή στο θρυλικό handset, παρόλο που η επίσημη υποστήριξη για αυτό έπαψε από το Android 2.3 Gingerbread και μετά.

Για την ώρα, η νέα ROM δεν μπορεί να προσφέρει την εμπειρία “KitKat” σε όλο της το μεγαλείο, και έτσι έχουν παρατηρηθεί προβλήματα ενώ υπάρχουν ελλείψεις. Αναγκαστικά έπρεπε να αφαιρεθούν αρκετά από τα χαρακτηριστικά του Android 4.4 KitKat, και έτσι απουσιάζει ο Video Editor (που ήταν μεγάλος σε μέγεθος), το Calendar ή ο email client και η κάμερα δεν βρίσκεται στο 100%. Όλοι οι νέοι ήχοι προστέθηκαν ενώ όλα τα στοιχεία που αφαιρέθηκαν αρχικά μπορούν να επανεγκατασταθούν, εκτός από τον Video Editor.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 15:08

Σχόλια

  • @j.st βγήκε χθες cyanogenmod 11 με 4.4 android unofficial για Xperia p, sole κτλ και προσπάθησα να το κάνω. . Όμως δεν τα καταφέρνω... Έχεις την καλοσύνη να μας εξηγήσεις λίγο την διαδικασία?? Εχω root το τηλέφωνο μου
    Ευχαριστώ

  • @John. Google it. Αν γνωρίζεις αγγλικά το forum των XDA Developers δίνει όλες τις λύσεις. Νομίζω όμως οτι το δυσκολότερο βήμα το έχεις κάνει, δηλαδή η συσκευή σου είναι rooted. Τώρα απλά κάνεις ένα full wipe στο κινητό σου και εγκαθιστάς τη νέα ROM.Αυτά τα βήματα ακολούθησα στο HTC, δε νομίζω στο Sony να είναι πολύ διαφορετικά.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ιωσηφίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.