Smartphones

Samsung Galaxy S8 / S8+: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 8.0 Oreo σε Ευρώπη

Την αναβάθμιση σε Android 8.0 Oreo στα Galaxy S8 και S8 Plus, ξεκίνησε η Samsung στην Ευρώπη.

Τα παραπάνω αναφέρει το AndroidCentral, επικαλούμενο δημοσίευμα του γερμανικού ιστότοπου AllAboutSamsung. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αναβάθμιση αυτή τη στιγμή αφορά σε όσους χρήστες αποτελούν μέρος του beta προγράμματος της Samsung, ενώ οι υπόλοιποι θα ξεκινήσουν να λαμβάνουν την αναβάθμιση εντός της εβδομάδας.

Βάσει του δημοσιεύματος, η αναβάθμιση έχει μέγεθος 487MB για όσους τρέχουν το Android Oreo beta, ενώ θα είναι αρκετά μεγαλύτερη για όσους τρέχουν το Android Nougat.

Να σημειωθεί ότι η Samsung ολοκλήρωσε το beta πρόγραμμα για το Android Oreo στο Samsung Galaxy S8 και S8 Plus στο τέλος του Ιανουαρίου. Η αναβάθμιση αυτή θα φέρει νέα χαρακτηριστικά του Android Oreo όπως η αυτόματη συμπλήρωση κι επιπλέον θα προστεθούν και νέες λειτουργίες της Samsung όπως το Dual Messenger.

Τα Samsung Galaxy S8 και S8 Plus που ανακοινώθηκαν πέρυσι τον Μάρτιο, ερχόντουσαν με Android 7.0 Nougat με το Samsung Experience UI 8.1. Η αναβάθμιση θα φέρει στους κατόχους τους το Android 8.0 Oreo με το Samsung Experience UI 9.0.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 19:52

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.