Η παρουσίαση του Samsung Nexus Prime (ή Galaxy Nexus) και της νέας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich ματαιώθηκε προχθές. Η νέα ημερομηνία ορίστηκε για την επόμενη Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στο Hong Kong, τότε όμως είναι και το ευρωπαϊκό event της Motorola στο Βερολίνο (το Techblog θα δώσει το παρόν).
Τι συμβαίνει άραγε; Η Google θέλει σε στυλ Windows Phone να κατεβάσει ταυτόχρονα δύο νέα μοντέλα με Android 4.0 και να κάνει αίσθηση;
Μηπως απλα ειχαν θεματα οι συσκευες με το λογισμικο και ηθελαν παραπανω χρονο???ενα ενδεχομενο ειναι κ αυτο…
Ακούστηκε και αυτό τις περασμένες ημέρες. Εγώ όμως αναρωτιέμαι γιατι πάει και το κάνει πάνω στις ημερομηνίες της Motorola που Android smartphone θα δείξει και αυτή.
και η motorola ειναι πλεον της google.!αρα εχουμε εναν εσωτερικο ‘πολεμο’???αν και πιστευω οτι αφου παρουσιαζεται το nexus(η ναυαρχιδα δηλαδη) θα επρεπε να το εχουν μονο του ξεχωριστα απο ολα τα αλλα…nexus ειναι αυτο!!
GSMARENA quote:
You’ll be able to watch a live-stream, assuming it fits in with your timezone, via youtube.com/android, meaning by the end of play on the 19th we should finally have the full story on both the next Nexus and Ice Cream Sandwich.
Κώστα το teaser της Moto το έχουν βγάλει και στα Ελληνικά, εσύ μας βάζεις το Αγγλικό?
Ντροπή 😛
https://www.youtube.com/watch?v=mVhrvMf5GuE&feature=relmfu