Android Market, Έφτασε τις 50.000 εφαρμογές και είναι ακόμα η αρχή

Και όμως το Android, αν και ακόμα δεν κατάφερε να φτάσει τις 180 χιλιάδες και κάτι εφαρμογές του App Store, θα κάνει τρελή επιτυχία με το Android 2.2 (FroYo) να ετοιμάζεται ίσως πυρετωδώς για να προλάβει την κυκλοφορία του iPhone OS 4.0. Είχαμε αναφέρει ξανά τέτοιες μεγάλες αυξήσεις, όταν το Android έφθασε τις 30.000 εφαρμογές ενώ οι καθημερινές πωλήσεις σύμφωνα με την Google έφθαναν το διπλάσιο ποσό, δηλαδή 60.000 συσκευές την ημέρα.

Έχει να γίνει μεγάλος πόλεμος μεταξύ Google και Apple, αλλά επειδή εγώ δεν θέλω να δυσαρεστήσω καμιά θα μείνω με το iPod Touch και ένα Android που ακόμα να αποφασίσω. Οι 50.000 εφαρμογές προς το παρών φαίνονται λίγες αλλά βλέποντας την αύξηση που είχαμε σε μόλις ένα μήνα (από τις 30.000 εφαρμογές) είναι άκρως εντυπωσιακό και πολλά υποσχόμενο.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 9:37

Σχόλια

  • Δεν είναι τέλειο αυτό; :) και οι περισσότερες είναι δωρεάν και κάνουν μια χρά τη δουλειά τους.

  • είναι πιο καλές απο τις εφαρμογές του i-phone?? εμ ξέρετε πότε θα έρθει το καινούργιο i-phone στην αγορά?? :D

  • Στεφανε τις πληρωνεις ομως. 1 ντολαρ εδω ενα ντολαρ εκει και εχεις πληρωσει το iphone σου 4απλα και βαλε. Ηρθε και το ΔΝΤ που λεει μειωση του βασικου μισθου και 12 μηνιατικα, θες ακομα να πληρωσεις τις εφαρμογες η οχι;

  • Διαφονω...Εγω εχω ενα ipod touch και ένα android .. στο android τα περισσοτερα είναι δωρεαν αλλα ειναι πολυ βαρετα...δεν βρηκα κατι ενδιφερον..σε αντι8εση με to ipod .. είναι τέλειο ..γεματο παιχνίδια, πολυ ευχρηστες εφαρμογες και άλλα .. το android m το π'ηρα πριν 4 μήνες περιπου και το μετανιοσα..σε 1 ευδομαδα θα αγορασς iphone 3gs..ι λέτε να περιμενω το 4G ?????

  • Αντώνης, σε games δεν το έχω ψάξει το Android Market.

    stefanos, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την Apple. Όλα είναι φήμες και εικασίες.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.