Android OS, Ποιες εκδόσεις “παίζουν” περισσότερο

Android smarthphones. Λειτουργικά συστήματα έκδοσης 1.5, 1.6, 2.0, 2.1. Έχετε αναρωτηθεί ποιες εκδόσεις Android κυκλοφορούν περισσότερο; Η ιστοσελίδα των Android Developers έδωσε στη δημοσιότητα ένα chart που απεικονίζει τις συσκευές Android που έχουν επισκεφτεί το Android Market της τελευταίες δύο εβδομάδες. Σκοπός του chart είναι να παρουσιάσει στους developers ποιες συσκευές “κινούνται” περισσότερο ώστε να αποφασίσουν και τις εκδόσεις των εφαρμογών τους. Δείτε το.

Πηγή

Kudos to vpap for the tip

Επεξεργάστηκε την 15 Απριλίου 2010 21:32

Σχόλια

  • Που την είδες την αναρχία; Το Iphone Είναι τόσα χρόνια και δεν αλλάζει. Ενώ σιγα σιγά όλες οι συσκευες andoid θα έχουν την 2.1

  • Μία λύση είναι να είναι όλες οι συσκευές "Google Experience" και να παίρνουν OTA updates από τη Google, αυτό όμως σημαίνει ότι η Google θα απαγορεύει στους κατασκευαστές να τροποποιήσουν το ανοιχτό λειτουργικό της .. οπότε χάνεται λίγο το νόημα του open source!

    Για αυτούς τους λόγους μάλλον προτιμώ αυτή τη κατάσταση από λογικές τύπου apple (και δε μιλάω μόνο για το κλειστό λειτουργικό αλλά για τη γενικότερη αντιμετώπιση προς τον καταναλωτή και κυρίως το developer).

    Πάντως οι εταιρίες που πουλάνε android συσκευές με τροποποιημένο λειτουργικό θα έπρεπε να ενημερώνουν καλύτερα τους πελάτες τους ότι θα λαμβάνουν updates μόνο από αυτές καθώς και για τη συχνότητα τους (πχ. HTC θα πρέπει να ξέρεις ότι επίσημο update θα πάρεις μια φορά και μάλλον τέλος!)

  • Nα πουμε οτι βγηκε και η εκδοση 2.2(Froyo), στην οποια θα αναβαθμιστει και το Nexus One..

    Επισης θα την ''φοραν'' και τα ολοκαινουρια κινητα της Dell. (που ειναι......Ολα τα λεφτα ! )

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.