To 90% των Android smartphones φοράνε εκδόσεις από την 2.1 και άνω

H Google έδωσε στη δημοσιότητα τα πιο πρόσφατα στατιστικά στοιχεία αναφορικά με τις εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος Android. To 90% των smartphones με Android φοράνε εκδόσεις από την 2.1 και άνω, συγκεκριμένα το 57.6% φοράει 2.2 Froyo και ένα 0,8% την πιο πρόσφατη έκδοση 2.3 Gingerbread.

Τα στατιστικά προέκυψαν από τις Android συσκευές που επισκέφτηκαν το Android Market τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 19:42

Σχόλια

  • και για να κάνουμε τα κινητά μας wi-fi hotspots. έτσι το ipad μου θα έχει internet παντού χωρίς να χρειαστεί να το "σπρώξω" και να πάρω 3g version :) - άμα τώρα το κάνει κ η Apple θα επιστρέψουμε στο iphone 5...

  • @Kostas xa xa xa xa xa :P

    Αντε να βλέπουμε σιγά σιγά και το 2.3 να προωθείται στα κινητά μας... Ακούς HTC... σκάσε και δούλευε... :)

  • ανακαλυφθηκε σοβαρο bug και στο 2.3 το οποιο υποκλεπτει στοιχεια απο την microsd και τα στελνει ποιος ξερει που!!!

  • Παιδιά, μην παίζουμε το χαλασμένο τηλέφωνο. Διάβασα ότι ένας επιστήμονας-ερευνητής ανακάλυψε ενα κενό ασφαλείας στο λειτουργικό σύστημα Android 2.3 από όπου θα μπορούσε κάποιος κακόβουλος με εμπειρία να αποσπάσει πληροφορίες από το κινητό. Δεν είναι bug, δεν είναι ιός, δεν μπορεί να το κάνει ο κάθε ένας, δεν το έχει κάνει κανένας.

  • Αντε μακαρι σιγα σιγα να φευγουν οι παλιες εκδοσεις γιατι ειναι μεγαλο σπασιμο οταν φτιαχνεις εφαρμογες να τις κανεις συμβατες και με αυτες και εχουν αρκετα προβληματα!!
    Αν και για να πω την αληθεια δεν πιστευω οτι μονο ενα 10% βρισκεται στις παλιες εκδοσεις γιατι αποτι φαινεται απο τα Downloads ενος προγραμματος μου για αυτες τις παλιες εκδοσεις εχει αρκετα περισσοτερα απο τις καινουργιες :P

  • Που να έχει ακούσει στο ραδιόφωνο?? Οι αναβαθμίσεις θα έρθουν ανάλογα την εταιρία και τι υποστήριξη έχει προγραμματίσει για την κάθε συσκευή της.

    Δεν θα πάρουν όλες οι συσκευές που έχουν 2.2 την 2.3 αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

  • Να έχει ακούσει από τους ανθρώπους και νέα που μαθαίνει κάθε μέρα και μας τα μεταφέρει στο blog ρε φίλε....αχ αυτές οι ειρωνείες...!!
    Όσες συσκευές έχουν 1 Ghz και πάνω επεξεργαστή πέρνουν άνετα 2.3...

  • Ανα γεια σου τώρα που διευκρίνισες για το 1Ghz έγινες ποιο σαφής γιατί η ερώτηση σου ήταν πολύ γενική..Δεν είχα πρόθεση να σε ειρωνευτώ αλλά με τέτοια ερώτηση με προκάλεσες (φιλικά)

    Όσο για το αν πάρουν από 1Ghz και πάνω μην είσαι τόσο σίγουρος γιατί το Galaxy S μέχρι προσφάτως πήρε την 2.2.Μην αναφέρω για την υποστήριξη τις Samsung.....

  • Εγώ έχω το Desire HD και είμαι σίγουρος ότι θα πάρει την 2.3 αλλά πιστεύω θα την πάρει κ το απλό το Desire.

    Αναμένουμε την HTC να μας δώσει τις αναβαθμίσεις λοιπόν.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.