Smartphones

Οι χρήστες Android μπορούν να διαβάζουν websites και χωρίς σύνδεση

Μία πολύ χρήσιμη δυνατότητα είναι πλέον διαθέσιμη σε όσους έχουν κινητό Android, το να μπορούν να διαβάζουν το περιεχόμενο ενός website όταν δεν έχουν διαθέσιμη σύνδεση με δεδομένα στο smartphone τους, π.χ. σε μετρό ή μέσα σε αεροπλάνο.

Για τον σκοπό αυτό η δυνατότητα προσφέρεται μέσω του Chrome και είναι πολύ απλή, απλώς με την πλοήγηση σε ένα website της αρεσκείας σας, πατάτε παρατεταμένα σε ένα σύνδεσμο και μετά επιλέγετε αποθήκευση. Όταν θέλετε να διαβάσετε την ιστορία που σώσαστε τότε απλά πηγαίνετε στα αρχεία με τις λήψεις σας.

Αν και η δυνατότητα αυτή προσφέρεται προς το παρόν μόνο για κινητά Android οι κάτοχοι iPhones μπορούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών Pocket ή Read it Later και να έχουν την ίδια εμπειρία.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 9 Μαΐου 2017 15:15

Σχόλια

  • Σε τι διαφέρει από τη λίστα ανάγνωσης που έχει ο edge των Windows 10 mobile?

  • Παρακαλώ να ενημερωθεί ο συντάκτης του άρθρου ότι η δυνατότητα αυτή υπάρχει ήδη στο iOS 3 χρόνια ή μπορεί και 4 τώρα!! Λέγεται "λίστα ανάγνωσης" και βρίσκεται στον safari από τις επιλογές κάτω δεξιά . Βάζουμε το σάιτ σε "προσθήκη στην λίστα ανάγνωσης " έχει σαν σύμβολο ένα ζευγάρι γυαλιά...

    Απλά για να ξέρουμε τι λέμε...

  • Εγώ προσωπικά κάθε μέρα που usaro μετρό κλπ ανοίγω καμιά δεκαριά tabs 3 από εδώ 7 από εκεί και κάθομαι με τις ώρες διαβάζοντας τώρα τι να αποθηκευεις τζάμπα κλπ..

  • Καινοτομία από τη Google! Για όσους δεν ξέρουν, η δυνατότητα αυτή υπήρχε ήδη στον Opera στα android 2.2 το 2010 σε ένα xperia x10 mini που είχα.

  • Opera ρε άσχετα, ούτε καν θυμάμαι πόσα χρόνια υπάρχει αυτή η δυνατότητα και με έχει βολέψει και αφάνταστα!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.