Smartphones

Αποκαλύψεις για την οθόνη του Lenovo Legion 2 Pro

Τα στοιχεία της οθόνης του Lenovo Legion 2 Pro αποκαλύπτονται και δείχνουν ότι θα αποτελεί χάρμα οφθαλμών για τον mobile gamer. Δεν αποκαλύφθηκαν ακόμα περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου gaming smartphone.

Εστιάζοντας στην οθόνη, το Lenovo Legion 2 Pro εκτιμάται ότι θα μεταφέρει πιο ψηλά την gaming εμπειρία σε σχέση με το Lenovo Legion Pro που καλείται να αντικαταστήσει. Η οθόνη του Lenovo Legion 2 Pro θα έχει διαγώνιο 6.92 ιντσών, με τη συχνότητα λειτουργίας της να είναι στα 144 Hz. Την ευθύνη κατασκευής της οθόνης αυτής θα έχει η Samsung Display.

Χωρίς να μας δίνει τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, η Lenovo τονίζει ότι η οθόνη του νέου gaming smartphone θα έχει την πιο γρήγορη ταχύτητα ανανέωσης εικόνας που έχουμε δει σε gaming smartphone, οπότε εδώ περιμένουμε 3.8 ms απόκρισης, που αποτελούν μία πολύ καλή επίδοση για κινητό.

Στο θέμα της απόκρισης, η Lenovo σημειώνει ότι η ευαισθησία της οθόνης θα είναι δεδομένη, ενώ δεν θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην απόκριση της συσκευής σε απαιτητικά παιχνίδια από άποψη γραφικών.

Ωραίες, λοιπόν, οι υποσχέσεις της Lenovo, μένει να δούμε και το τελικό προϊόν.

Επεξεργάστηκε την 3 Απριλίου 2021 10:32

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.