Galaxy Unpacked Event 2020: Όλα όσα περιμένουμε να δούμε από τη Samsung

Galaxy Unpacked Event 2020, Galaxy Unpacked Event 2020: Όλα όσα περιμένουμε να δούμε από τη Samsung

Σε περίπου 24 ώρες θα πραγματοποιηθεί το Galaxy Unpacked Event 2020, όπου η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα παρουσιάσει τα Samsung Galaxy S20, το Galaxy Z Flip, τα Galaxy Buds+, και ίσως μερικά ακόμα προϊόντα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε να από την εταιρεία στο αυριανό event.

Samsung Galaxy S20 Series

Οι πρωταγωνιστές του Galaxy Unpacked Event 2020 θα είναι ξεκάθαρα τα επόμενα flagships της εταιρείας. Στη σειρά θα υπάρχουν τρία μοντέλα, το Samsung Galaxy S20, το S20+ και το θηρίο S20 Ultra. Όλα τα smartphone θα είναι 5G, ενώ αναμένεται να δούμε 4G εκδόσεις των S20 και S20+.

Οι διαφορές των smartphones εντοπίζονται κυρίως στις κάμερες, το μέγεθος της οθόνης και τη χωρητικότητα της μπαταρίας. Όλα τα Galaxy S20 θα έχουν οθόνη QHD+ AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, και διαγώνιους 6,2 ίντσες, 6,7 ίντσες και 6,9 ίντσες.

Στο εσωτερικό τους θα υπάρχει ο Snapdragon 865 ή ο Exyno 990, ανάλογα την αγορά διάθεσης, και από 128GB έως 512GB αποθηκευτικός χώρος. Οι μικρές εκδόσεις αναμένεται να έχουν μέχρι 12GB μνήμη RAM, ενώ το Ultra θα κυκλοφορήσει και με 16GB RAM.

Περνώντας στις κάμερες, τα Samsung Galaxy S20 και Galaxy S20+ θα έχουν διπλή κάμερα 12MP με τη μία να είναι ultrawide, και ένα τηλεφακό 64MP με 3x οπτικό ζουμ. Από την άλλη, το S20 Ultra θα έχει κύρια 108MP, την ίδια ultrawide, ToF αισθητήρα και μία ακόμη κάμερα με 10x οπτικό ζουμ. Επιπλέον, οι κάμερες του Galaxy S20 Ultra θα υποστηρίζουν το Space Zoom 100x.

Samsung Galaxy Z Flip

Ήρθε η ώρα για τον αντίπαλο του Motorola RAZR 2019. Το Samsung Galaxy Z Flip θα έχει εσωτερική οθόνη 6,7 ίντσες και μία μικρότερη εξωτερική οθόνη πληροφοριών με διαγώνιο 1 ίντσα. Η εσωτερική οθόνη θα είναι προστατευμένη με το νέο Ultra Thin Glass.

Galaxy Unpacked Event 2020, Galaxy Unpacked Event 2020: Όλα όσα περιμένουμε να δούμε από τη Samsung

Στο εσωτερικό του foldable smartphone θα υπάρχει ο Snapdragon 855+, 8GB μνήμη RAM και η μπαταρία που θα έχει χωρητικότητα 3.300mAh. Όσον αφορά τις κάμερες, θα υπάρχει μία διπλή εξωτερική 12MP και μία selfie τοποθετημένη σε punch hole.

Samsung Galaxy Buds+

Συνέχεια έχουν τα δεύτερης γενιάς TWS ακουστικά της εταιρείας. Τα Samsung Galaxy Buds+ είναι λίγο πιο βαριά από τους προκατόχους τους, έχουν μπαταρία 85mAh και η θήκη έχει μπαταρία με χωρητικότητα 270mAh. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η αυτονομία τους αγγίζει τις 22 ώρες.

Η θήκη των Samsung Galaxy Buds+ προσφέρει γρήγορη φόρτιση που εξασφαλίζει 60 λεπτά αυτονομίας με μόλις 3 λεπτά φόρτισης. Επιπλέον, τα νέα TWS ακουστικά διαθέτουν woofer και tweeter, καθώς και τρία μικρόφωνα, ένα εσωτερικό και δύο εξωτερικά.

Galaxy Unpacked Event 2020, Galaxy Unpacked Event 2020: Όλα όσα περιμένουμε να δούμε από τη Samsung

Κατά τα άλλα, τα Samsung Galaxy Buds+ έρχονται με noise isolation, ambient aware, touch pad, και έχουν λάβει πιστοποίηση IPX2. Όσον αφορά τα χρώματα, τα TWS ακουστικά θα είναι διαθέσιμα σε μαύρο, άσπρο, μπλε και κόκκινο.

Επιπλέον, όσοι έχουν προπαραγγείλει ή προπαραγγείλουν τα Galaxy S20+ και S20 Ultra θα πάρουν δώρο τα Samsung Galaxy Buds+.

Το μυστικό της Google

Ο επίσημος λογαριασμός του Android στο Twitter έκανε tweet ένα teaser βίντεο για το Samsung Galaxy Unpacked. Στο tweet εκτός από το βίντεο υπάρχει και ένα κείμενο που αναφέρει ότι κάτι ενδιαφέρον βρίσκεται προ των πυλών.

Ο λογαριασμός του Android στο Twitter σχεδόν ποτέ δεν έχει προωθήσει νέες κυκλοφορίες smartphones ή launch events κατασκευαστών. Αυτό σημαίνει πώς είτε η Google αποφάσισε να αλλάξει τη στρατηγική που ακολουθεί στα social media, είτε ότι θα ανακοινώσει κάποια συνεργασία με τη Samsung.

Να αναφέρουμε ότι πέρυσι στην εκδήλωση των Galaxy Note 10 παρευρέθηκαν ο CEO και ο Εταιρικός Αντιπρόεδρος της Microsoft. Τα στελέχη της Microsoft συμμετείχαν στην εκδήλωση εξαιτίας της συνεργασίας των δύο εταιρειών.

Αυτό μας προϊδεάζει ότι ίσως δούμε κάτι αντίστοιχο φέτος, αλλά αυτή τη φορά η συνεργασία θα είναι με τη Google. Ένα από τα πιο πιθανά σενάρια είναι η ενσωμάτωση του Google Duo στην εφαρμογή μηνυμάτων, όπως είχαν αναφέρει πρωτύτερα leaks.

Μία ακόμη εναλλακτική είναι ότι η Google θα βρίσκεται εκεί εξαιτίας του Galaxy Z Flip. Όπως είναι γνωστό το Android προσαρμόστηκε πρόσφατα για τα foldable smartphones οπότε η εταιρεία ίσως θέλει να παρουσιάσει το προσαρμοσμένο λειτουργικό σε δράση.

Δύο ακόμη σενάρια, είναι η χρήση του Nearby Sharing της Google από τα smartphones της Samsung, είτε η ανακοίνωση ότι τα S20 θα είναι τα πρώτα έξυπνα τηλέφωνα που θα πάρουν preview του Android 11.

Όντως θα δούμε το Galaxy Home Mini και νέο Galaxy Watch;

Η κυκλοφορία του Samsung Galaxy Home Mini έχει αναβληθεί αρκετές φορές, σε σημείο που πλέον θεωρούνταν μύθος. Ωστόσο, η εταιρεία στις αρχές του έτους είχε επιβεβαιώσει ότι το έξυπνο ηχείο υπάρχει και θα βγει τελικά στην αγορά τους πρώτους μήνες του 2020.

Δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα για τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Home Mini, ούτε για την ημερομηνία παρουσίασης και διάθεσης του. Απλώς, αρκετοί θεωρούν ότι θα το δούμε στο Galaxy Unpacked Event 2020, εξαιτίας της δήλωσης που είχε κάνει η κατασκευάστρια.

Galaxy Unpacked Event 2020, Galaxy Unpacked Event 2020: Όλα όσα περιμένουμε να δούμε από τη Samsung

Τέλος, φήμες θέλουν τη Samsung να παρουσιάζει ένα νέο έξυπνο ρολόι. Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα νωρίς για να προχωρήσει η εταιρεία σε αναβάθμιση των μοντέλων της, καθώς πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε τις νεότερες εκδόσεις τους. Εκτός, και αν πρόκειται για κάποια εντελώς νέα σειρά έξυπνων ρολογιών.

Είσαστε έτοιμοι για το Galaxy Unpacked Event 2020;

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια έχει προγραμματίσει το Galaxy Unpacked 2020 για τις 11 Φεβρουαρίου και 9μ.μ. ώρα Ελλάδος. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ζωντανά την εκδήλωση μπορούν να συντονιστούν στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.

Για όσους δεν τους αρέσει το YouTube, η Samsung θα κάνει stream το event και στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, καθώς και από τον λογαριασμός της στο Twitter. Τέλος, μία ακόμη πηγή είναι η επίσημη ιστοσελίδα του Galaxy Unpacked 2020.

Όπως και να έχει, εμείς εδώ στο Techblog θα καλύψουμε σε πραγματικό χρόνο το Unpacked 2020 και θα σας ενημερώνουμε για όλα τα νεότερα. Γι’ αυτό, μείνετε συντονισμένη στη σελίδα μας.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.