Smartphones

Απολαύστε τα νέα Samsung Galaxy S21 series σε φωτογραφίες high resolution

Αυτά είναι τα νέα Samsung Galaxy S21 series και τα απολαμβάνουμε σε φωτογραφίες high resolution λίγες ώρες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και τα 3 μοντέλα θα έχουν σασί από αλουμίνιο. Σε ότι αφορά το υλικό που θα προστατεύει την οθόνη τους αυτό θα είναι Gorilla Glass Victus, υλικό που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά iPhone 12.

Μεγάλη συζήτηση γίνεται για το υλικό της πλάτης της νέας σειράς Galaxy S21, χωρίς να είναι κάτι επιβεβαιωμένο φαίνεται ότι τα δύο μοντέλα Galaxy S21 Ultra και Galaxy S21+ θα έχουν πλάτη από γυαλί Gorilla Glass Victus ενώ η πλάτη του “απλού” Galaxy S21 θα είναι από ένα μείγμα πλαστικού που η Samsung ονομάζει Glastic.

Απολάυστε τα νέα Galaxy S21 series στις φωτογραφίες υψηλής ποιότητας που ακολουθούν και κάντε λίγο ακόμα υπομονή μέχρι το απόγευμα που θα πραγματοποιηθεί το Unpacked event και θα μάθουμε όλες τις λεπτομέριες αναλυτικά.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Επεξεργάστηκε την 14 Ιανουαρίου 2021 11:10

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.