LG Rollable: Έρχεται το Σεπτέμβριο με τιμή $2560;

Μπορεί να εμφανίστηκε ξαφνικά στη CES 2021, όμως η LG δε μας έδωσε καμία πληροφορία σχετικά με τη τιμή του Rollable, ενώ γνωστοποίησε αργότερα ότι θα κυκλοφορήσει το 2021. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται απευθείας από την Κορέα, η επερχόμενη συσκευή θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο, ενώ υπάρχει περίπτωση να τη δούμε και αργότερα.

Μάλιστα, η ίδια πηγή που μας έφερε τις πληροφορίες, αναφέρει πως η τιμή του, τουλάχιστον για την αγορά της Αμερικής, θα ανέρχεται στα 2.560 δολάρια, αρκετά πιο πάνω δηλαδή από ένα Samsung Galaxy Z Fold 2. Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για διαφορετικό τεχνολογία, καθώς το LG Rollable θα έρθει ως το “πρώτο του είδους του”, με συρόμενη και όχι απλά αναδιπλούμενη οθόνη.

Από την άλλη, μέχρι να βγει θα έχει κυκλοφορήσει η τρίτη γενιά foldable smartphones, οπότε αρκετοί θα προτιμήσουν και πάλι μία ήδη δοκιμασμένη και βελτιωμένη τεχνολογία. Το πολλά υποσχόμενο form-factor του LG Rollable αλλά και των υπολοίπων rollables δεν έχει δοκιμαστεί μέχρι σήμερα, καθώς ο φόβος της αντοχής αλλά και των “παιδικών ασθενειών” κάθε προϊόντος πρώτης γενιάς είναι στοιχεία που ίσως αποτρέψουν τους καταναλωτές.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Επεξεργάστηκε την 14 Ιανουαρίου 2021 11:02

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.