iPhone 5S με τετραπύρηνο επεξεργαστή A7; [φήμες]

Η επισυναπτόμενη φωτογραφία υποτίθεται ότι απεικονίζει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Apple A7 ο οποίος μαζί με 2GB μνήμη RAM θα δίνει ζωή στο iPhone 5S. Οι πηγές που διαρρέουν τις φωτογραφίες αναφέρουν ότι η GPU θα είναι η PowerVR SGX554MP4 που γνωρίσαμε μέσα από το iPad 4 Retina και το μέγεθος του 5S θα είναι ίδιο με αυτό το iPhone 5.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Φεβρουαρίου 2013 11:16

Σχόλια

  • Αν το πλατύνουν λίγο το iphone θα είναι πιο ωραίο. Και καμμιά μπαταρία της προκοπής ε?

  • Τούμπανο αν ισχύει, αλλά... αδιάφορο. Πραγματικά ανούσιο. Το iOS απλά ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ τέτοια χαρακτηριστικά! Εκτός αν το κάνει multitasking ή το βαρύνει χωρίς λόγο (που δεν παίζει με την καμμία). Αλλού μπάζει η Apple όχι στα χαρακτηριστικά ή στο smooth.

  • Συμφωνώ με τον Panos7GR, είμαι χρήστης iphone5 και σε ταχύτητα και επεξεργασία δεν υστερεί πουθενά το κινητο.. Ειναι οτι ποιο smooth υπάρχει το iOS.. Σκεφτείτε τη πρόβλημα θα έχει με την μπαταρία αν είδη το 5 έχει θέμα.. Ισως κάτι που σκέφτομαι ειναι οτι προετοιμάζουν hardware για το iOS7 και ισχύουν οι φήμες για ένα αρκετά διαφορετικό λογισμικό..

  • Σύμφωνα με τ gsmarena η φωτογραφια αποδειχθηκε fake.. Μακαρι παντως να εχει κάποια δόση αληθειας ...

  • Είδη έχει τα καλύτερα γραφικά που συναντάς σε κινητο.. Ποιος ο λόγος να έχεις ποιο πολύ δύναμη;; Μόνο μπαταρία θα χάνεις!!! Μόνο ένα iOS 7 ίσως χρειάζεται μεγαλύτερη δύναμη επεξεργασίας ξανα λέω!!!!!

  • Πρέπει οπωσδήποτε να κάνει μια καλή αναβάθμιση και στο ios αν θέλει να συνεχίσει να είναι ανάμεσα στα καλύτερα κινητά...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.