Smartphones

Η Apple εργάζεται επάνω στην χρήση USB-C για τα iPhone

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάνει τεράστια βήματα για να εξασφαλίσει ένα κοινό πρότυπο φόρτισης, τύπου USB-C για την πλειονότητα των ηλεκτρονικών ειδών που πωλούνται στα κράτη μέλη της και από αυτό δεν θα μπορούσε να γλυτώσει η Apple και τα προϊόντα της.

Εκτός από τα smartphone και τα tablet, η κοινή οδηγία φόρτισης θα ισχύει επίσης για παραγωγούς ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, ακουστικών, ακουστικών, φορητών κονσολών βιντεοπαιχνιδιών, φορητών ηχείων, ηλεκτρονικών αναγνωστών, πληκτρολογίων, ποντικιών, φορητών συστημάτων πλοήγησης, ακουστικών, καθώς και φορητών υπολογιστών.

Ο περιορισμός των περιβαλλοντικών αποβλήτων οδηγεί την ΕΕ να επιβάλει την υιοθέτηση του USB-C. Η ελπίδα είναι ότι κάθε συσκευή που λειτουργεί με μπαταρία θα μπορούσε να επαναφορτιστεί με ασφάλεια χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο φόρτισης, εξαλείφοντας έτσι τα σενάρια όπου οι καταναλωτές αναγκάζονται να αγοράζουν/απορρίψουν καλώδια ασταμάτητα.

Επεξεργάστηκε την 12 Δεκεμβρίου 2022 0:19

Σχόλια

  • «Ενώ η Apple έχει ήδη ανακοινώσει ότι εργάζεται σε ένα iPhone USB-C, η απόφαση θα μπορούσε επίσης να επηρεάσει ορισμένα από τα κορυφαία τηλέφωνα Android και ιδιαίτερα αυτά που μπορούν να φορτίσουν σε ταχύτητες 15 W ή υψηλότερες. Δεδομένου ότι το iPhone είναι πλέον το μόνο πλεονέκτημα στην αργή πορεία της Apple προς την υιοθέτηση του παγκοσμίως προτύπου φόρτισης, ορισμένες αναφορές υποδεικνύουν ότι η εταιρεία μπορεί να κυκλοφορήσει ένα iPhone USB-C το επόμενο φθινόπωρο.»

    Προς τον αρθρογράφο .

    Αν θέλεις μου εξηγείς τι γράφεις .
    Γιατί εγώ δεν έβγαλα συμπέρασμα σε καμία από τις δυο προτάσεις που παρέθεσα.

    Δεν τιμάνε καθόλου τέτοια άρθρα ένα από τα αρχαιότερα σάιτ τεχνολογίας στην Ελλάδα

    • Εγώ κατάλαβα ότι ο φορτιστής που θα έχει η Apple θα τα δώσει όλα. Δηλαδή θα φορτίζει το Smartphone σε 10 το πολύ λεπτά. Θα δώσει ρέστα μιλάμε. 300 watt δύναμη και η μπαταρία ίσα, ίσα που θα κρατιέται για το ΜΠΑΜ!

  • Αργήσαμε λίγο ,ΑΛΛΑΑΑ θα υλοποιήσουμε την TYPE C καλύτερα από όλους τους ρομποτάκηδες, παραθυράκηδες και ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ λινουξάδες προδόταρους. Η Σκληρη μας εργασία και η απόλυτη προσηλωση σε αυτό το iniovative Project έχει κερδίσει ήδη μπόλικο χρόνο στη επόμενη παρουσίαση μας
    Chris , προπαράγγειλες το 15 MAX PRO? Όσο εγώ μιλάω εσείς παραγγέλνετε , προκαταβάλετε και αποθεώνετε!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΜΠΡΑΒΟΣ ΣΑΣ11@@1!!#!ε$ρ
    ΜΑΤ ΚΑΙ ΞΥΛΟ , ΤΣΟ & ΚΑΙ στους μπαχαλάκηδες της FOXCON!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.