Apple, Αύξηση πωλήσεων 183% τα iPad και 142% τα iPhone

Η Apple πούλησε 20,34 εκατομμύρια iPhone το τρίτο τρίμηνο του 2011, το οποίο τελείωσε στις 25 Ιουνίου με αύξηση 142% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο πέρσι. Επίσης, πουλήθηκαν 9,25 εκατομμύρια iPad κατά τη διάρκεια του τριμήνου με συνολική αύξηση στις πωλήσεις κατά 183%, συγκρινόμενη με τις πωλήσεις της ίδιας περιόδου το 2010.

Η εταιρία πούλησε 3,95 εκατομμύρια υπολογιστές Mac με αύξηση 14% αλλά και 7,54 εκατομμύρια iPod με συνολική μείωση 20% σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο πέρσι.

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τα αποτελέσματα του τριμήνου, με αύξηση των εσόδων στο 82% και με άνοδο των καθαρών κερδών στο 125%”, δήλωσε ο Steve Jobs, ο CEO της Apple. “Τώρα, είμαστε επικεντρωμένοι και πολύ ενθουσιασμένοι για τον ερχομό του iOS 5 και του iCloud αυτό το φθινόπωρο.”

Επεξεργάστηκε την 24 Ιουλίου 2011 10:04

Σχόλια

  • Ποιος είναι ο σκληρός αντίπαλος της Apple φίλε μου! Σε παρακαλώ ενημέρωσέ με γιατί έχω χάσει επεισόδια !

  • Συμφωνώ με τον Γιάννη.Δεν μπορεί καμία εταιρία να συναγωνιστή την Apple

  • μου φαίνεται ότι κάποιοι ξεχνάνε μια εταιρεία που ονομάζεται samsung και για να σκεφτώ: ναι ανταγωνίζεται στα ίσια την apple, η οποία προμηθεύεται και μεγάλο μέρος του hardware της από την Κορέα... οπότε μην λέμε υπερβολές

  • Εάν η apple δεν είχε τόσο εξωφρενικές τιμές τότε θα έμπαινε για τα καλά στην αγορά..............εν μέσω κρίσης σιγά μη δώσω 1000 + ευρώ για να πάρω υπολογιστή!!!!!!

  • Δοκιμάστε πρώτα τα mac και μετά μιλάμε.Η samsung δεν θεωρείται καν ανταγωνιστής.Συγκρίνης εντελώς διαφορετικά πράγματα.H Samsung θα μπορουσε να ανταγονιστεί την LG,Sony κτλ
    Οι μόνοι ανταγωνιστές της apple είναι η Microsoft και τώρα τον 1 τελευταίο χρόνο η Google.
    Πολλά πράγματα όμως δεν λέγονται και αφήνουν να εννοειθούν άλλα.Όπως για παράδειγμα οτι οι περισσότεροι πιστέυεται πως τα android κυριαρχούν κατα πολύ περισσότερο απο τα iPhone.Όταν όμως η apple πουλάει 330.000 iOS συσκευές την ημέρα και όχι ενεργοποιήσεις τότε μάλλον μπορείται να καταλάβετε τι ισχύει.Αν σκεφτούμε και όλας πως η apple δεν χρειαζόταν διπύρηνους επεξεργαστές, σούπερ χαρακτηριστικά και 200 συσκευές για να πετύχει τέτοιο νούμερο.Για παράδειγμα ακόμα έχουν περάσει λίγοι μήνες απο την υποστήριξη cdma δικτύων και ακόμα δεν υποστηρίζουν την μεγαλύτερη αγορά κινητών στον κόσμο.Μιας κινητής εταιρείας στην Κίνα που έχει 600.000.0000 πελάτες.Φανταστήτε τώρα τι έχει να γίνει με την έλευση 50 νέων Apple Store σε όλο τον κόσμο ,την υποστήριξη αυτής της κινεζικης εταιρέιας και την ελευση του iPhone στην μεγαλύτερη αγορά του κόσμου,τη έλευση του νέου iPhone και του iOS5 καθώς και αυτό το φθηνό iPhone ;)

  • Φίλε Νίκο.... μετοχές στην Apple έχεις? (πλάκα κάνω)

    Έλεος..... και όχι μόνο για τον Νίκο, αλλά και για πολλούς.

    Ναι η Apple είναι μία πολύ μεγάλη εταιρία και εξαιρετικό μαρκετινγκ και πάρα πολύ ισχυρό brand name. Ναι έχει premium προιόντα και τιμές....

    Αυτό όμως δεν την κάνει την καλύτερη. Υπάρχουν και άλλα πράγματα που μετράνε για πολλούς άλλους χρήστες.

    Σε κάποια πράγματα η Apple είναι πρωτοπόρος, σε κάποια άλλα πράγματα κάποια άλλη εταιρία.

    Χωρίς να θέλω να ξεκινήσω διαξιφισμό, δεν υπάρχει λόγος φανατισμού. Άλλωστε εμείς είμαστε απλά καταναλωτές και δεν επηρεαζόμαστε από το εάν η μια εταιρία ή η άλλη πουλήσει εκατομμύρια ή δισεκατομμύρια συσκευές.

    Είμαι χρήστης Android και δεν το αλλάζω με τίποτα. Παραδέχομαι οτι η Apple σε κάποια θέματα είναι πολύ καλύτερη, αλλά μη τρελαθούμε κιόλας. Το ότι έδωσε κάποιος 700 ή και παραπάνω ευρώ για ένα τηλέφωνο, δεν θα πρέπει να τον εμποδίζει να βλέπει και να παραδέχεται τις αδυναμίες της συσκευής. (που σίγουρα έχει όπως όλες)

    Φιλικά πάντα.

  • έλεος. Σιγά μην δώσω ένα κάρο χρήματα για συσκευή που σε κλειδώνει στο οικοσύστημα της και σε περιορίζει όπως μπορεί

  • Ε τοτε δωσε λιγοτερα για συσκευες οπου θα περιμενεις updates μηνες και εφαρμογες λιγοτερο ποιοτικές.

  • @nick μην τα δώσεις φίλε μου δεν έχω ακούσει να στέλνει νιντζα η apple και να εξαναγκάζει τον κόσμο! εξάλλου και μένα στα 15 μου το σεξ με άφηνε αδιάφορο, μόλις το δοκίμασα όμως είδα τον κόσμο διαφορετικά

  • @Νικος δεν χρειαζεται να εχεις μακ για να δεις το Mac OS ψαξε στο ιντερνετ hackintosh και θα καταλαβεις

  • Δστχώς δεν βλέπω καμία εταιρεία κινητής να μπορεί να ανταγωνιστεί στα ίσια την apple αυτή την στιγμή. Δεν ξέρω αν προσέξατε ένα δημοσίευμα τον προηγούμενο μήνα που πέρασε λίγο απαρατήρητο απο τους περισσότερους. Η απλ αυτή την στιγμή μπορεί να αγοράσει ολόκληρη την βιομηχανια των κινητών. Έχει απίσευτη ρευστότητα που κανένας δεν μπορεί να ανταγωνιστεί και ας έχει ενα χρόνο και να κυκλοφορήσει καινούριο iphone. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει οταν βγει το iphone 5

    https://www.asymco.com/2011/06/17/apple-could-buy-the-mobile-phone-industry/

  • πριν λιγα χρονια λεγαμε για επικη κοντρα αναμεσα σε microsoft και apple. σημερα δεν υφισταται αυτος ο ανταγωνισμος γιατι ειναι 2 τελειως διαφορετικες εταιριες

  • Βασικά ένα έχω να πω. Και η κουτσή Μαρία εκεί έξω έχει iPhone και όχι γιατί ξέρει το τι είναι και μπορεί να χρησιμοποιήσει τις δυνατότητες του, αλλά γιατί θέλει να το παίζει κάποια/ος. Οπότε μην ακούω ότι η Apple είναι νούμερο ένα κτλ.
    Απλά είναι μια πολύ καλή εταιρία γενικά, αλλά κυρίως με άριστο μάρκετινγκ, που έχει καταφέρει να κάνει τον κόσμο να θέλει να παίρνει τα προϊόντα της για να νομίζει ότι αυτομάτως είναι κάποιος/ια που μετράει εκεί έξω. Ποζεριές και μ@λ@κιες δηλαδή.
    Και εγώ είχα και έχω την δυνατότητα να πάρω το iPhone4, αλλά προτίμησα να μην το κάνω γιατί μου την σπάει όλη αυτή η ποζεριά που διακατέχει τους κατόχους iΚατόχους του, όπως και την βλακεία που κατέχει την Apple που θέλει να μας πει ότι ξαναδημιούργησε το τηλέφωνο, έβγαλε πρώτη καινούργιες τεχνολογίες, βλέπε facetime, hello βιντεοκλήση λέγετε, (μα δεν βγαίνουν καθόλου στο έξω κόσμο αυτοί ή απλά παλιά δεν είχαν κινητό με βιντεοκλήση?) το ενιαίο mail box και κάτι άλλες τέτοιες π@π@ριες που τσατίζομαι μόνο και μόνο που τις σκέφτομαι, γιατί απλά κοροϊδεύουν την νοημοσύνη των ανθρώπων εκεί έξω. Και όλα αυτά τα παρουσιάζει σε γελοία βίντεο που οι παρουσιαστές-υπάλληλοι τις Apple μόνο που δεν κλαίνε, από την συγκίνηση που τους προκαλεί η πρωτοποριακή συσκευή που παρουσιάζουν. Γελοίες καταστάσεις, δηλαδή!!!
    Οπότε προτίμησα το HTC Desire HD, που δεν το λες και φθηνό, (γιατί κάποιος πιο πάνω ανάφερε και καλά ότι όσοι έχουν οι Android είναι με φθηνές συσκευές) αλλά σίγουρα το λες ποιο παραμετροποιήσημο και "ελεύθερο" από την φυλακισμένη iTunes και όχι μόνο νοοτροπία της Apple. Οποίος κατάλαβε, κατάλαβε.
    Αυτά...

  • -1 Στον Δημήτρη.Μάλλον ζεις σε άλλο κόσμο .Εκτως αν τα άτομα που βλέπεις είναι τόσο πλούσια που περνούν πανάκριβο κινητό και το έχουν μόνο για SMS.Εγώ πάντος που ζω στην Ελλάδα που οι περισσότεροι προσπαθούν να εξοικονομισουν χρήματα από παντού και σίγουρα δεν αγοράζουν ακριβά κινητά.Εν αντιθέτως μπορώ να σου πως περισσότερα άτομα έχουν android και δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτό το όνομα.Ειδικότερα αυτά τα κινητά 100-250 €
    Γι αυτό είναι λάθος αυτό που γράφεις

  • Αν κ εχω android, και ios και τα 2 εχουν τα πλεονεκτηματα τους κ τα μειονεκτηματα τους...Καθε μερα βλεπω στο ιντερνετ να τσακονονται ολοι πιοιο ειναι ειναι το καλυτερο λογισμικο...εγω πιστευω οτι περνεις οποιο λογισμικο οποιο σε βολευει καλυτερα και οχι για να κανεις ανομοιες και χωρις ουσια κοντρες κινητων...Μπορω να πω οτι το iOS ειναι το πιο καλοσχεδιασμενο λογισμικο,το καλυτερο που υπαρχει εχει εκατομυρια παιχνιδια κ εφαρμογες και ποτε δεν το εχω βαρεθει παρολο που εχει τα κολληματα της η απλε και κλειδωνει καποια πραγματα για να κρατησει πιστευω την σταθεροτητα του λογισμικου...απο την αλλη το android
    οι εφαρμογες που βγαινουν ειναι σχεδον ολες crap και οι paid εφαρμογες ειναι λιγες, κανεις overclock το κινητο και ψηνεται απο πισω κολανε τα παιχνιδια αμα εχεις μικρο επεργαστη και για ενημερωσεις αστο περιμενεις ενα εξαμηνο και αμα για την συσκευη που πληρωνεις 600 ευρω για να βγει η 2.3...αυτα

  • +1 στον Δημητρη

    θα ηθελα να αναφερω οτι η apple απο τα λιγα που γνωριζω ειναι μια εταιρεια που λανσαρει πολυ ντιζαινατα προιοντα με ατου την προωθηση.δεν θα ελεγα ομως καινοτομα.σχεδιαζει με γνωμονα τον λιτο και απεριτο σχεδιασμο. θεωρω overpriced τα προιοντα της για αυτα που προσφερουν ομως οπως ειπε και ενα παιδι παραπανω δεν σε υποχρεωνει να αγορασεις κανενας και τιποτα με το ζορι
    να σημειωσω οτι ειμαι ενδεχομενος υποψηφιος αγοραστης για ενα iphone η ενα ipod touch καποια στιγμη στο μελλον.
    το μονο που με ενοχλει αφανταστα με ολη αυτην την ιδεα apple οπως προειπε και ο φιλος Δημητρης παραπανω ειναι οτι μερικοι για να μην πω οι περισσοτεροι κατοχοι ενος iphone νομιζουνε οτι ειναι καποιοι και ποζαρουνε το iphone τους λες και ειναι κατι που τους κανει αυτοματα να γινονται καλυτεροι ανθρωποι, να θεωρουνται και καλα ¨¨in¨΄ επιδεικνυοντας το χρημα που στην ουσια τις περισσοτερες φορες απλα δεν υπαρχει.το θεωρω πραγματικα ελεεινο και πιστευω οτι αυτο συμβαινει μονο στην Ελλαδα.

  • Φιλε δημητρη με καλυψες απολυτα. Aφου ειναι τοσο εταιρειαρα η apple γιατι δεν εχει ουτε ενα εξαρτημα δικο της και τα iphone και ipad ειναι με υλικα samsung και lg?Eιναι αυτο που λενε με ξενα κολυβα κανεις κηδεια!

  • Γιάννη για να μην εξελιχθεί αυτή η συζήτηση σε κόντρα, δεν το συνεχίζω, αλλά μάλλον για να παρεξηγήθηκες και να μιλάς έτσι, σαν υπερόπτης, λέγοντας μου ότι ζω στον κόσμο μου, μάλλον θα είσαι στην οικογένεια της κουτσής Μαρίας, με τα φρούτα δηλαδή, αυτών που σε λίγο θα μας πουν ότι ανακάλυψαν τον τροχό!!!

    Βρε καλά σας κάνουν, αφού τα τρώτε και αυτοί πλουτίζουν, μια χαρά το χειρίζονται το θέμα.

    Τέλος, πληροφοριακά και μόνο, σχετικά με τα άτομα που βλέπω, όπως αναφέρεις, είναι σίγουρο ότι βλέπω περισσότερα από εσένα και έχω πιο καλή άποψη, γιατί απλά έχω ένα από τα καταστήματα της μεγαλύτερης αλυσίδας κινητής και κάτι θα ξέρω από στατιστικά παραπάνω... iΚατάλαβες!!!!

  • -10 @tsoglanos φίλε μου,προφανώς είσαι "άσχετος" απο Android...Είμαι κάτοχος ZTE BLADE...139€ και το κινητάκι όχι μόνο φυσάει αλλά σπέρνει και ταυτόχρονα...Γλύτωσα 600€ και μπορώ να πω πως είμαι υπέρ-ευχαριστημένος..ξέρεις γιατί?Γιατί δεν φοβάμε να το "πειράξω" και να τρέμω κατα την αναβάθμιση του λογισμικού μήπως πάει κάτι στραβά..Επίσης σε αποκάλεσα "άσχετο" στα Android διότι αναφέρεις κάπου ότι περιμένεις 6 μήνες για μια αναβάθμιση λογισμικού...καλά ρε μάγκα..το modaco.com ή το cyanogenmod.com δεν τα ξέρεις?Κάθε μέρα βγαίνουν καινούριες εκδόσεις για πολλά διαφορετικά κινητά..όχι σαν το iOS που βγάζει κάθε 3 μήνες+

    +100@dimitris μπράβο φίλε...πέστα χρυσόστομε γιατί νομίζουν πως επειδή έχουν το μηλαράκι είναι και πιο έξυπνοι απο τον υπόλοιπο κόσμο :)

  • @Νικος Κατ' αρχην το ζτε το εχω και εγω εκτος απο σενα και αφτα τα site για γατακια τα εχω δει κατι χρονια τωρα χαρικες με το μικρο σου μιαλο που εδωσες 130 εθρο αλλα πες την αληθεια θες να το σπασεις ωρες ωρες το κινητό σου γιατι δεν κανει τιποτα σε σχεση με τα ιος αλλα δεν σε παρεξηγω και εγω στο δημοτικο τα ιδια ελεγα για το gameboy και που περασα την cyanogen 7.1 δεν εκανα κατι τρομερο παλι τιποτα δεν κανει λιγο fps παραπανω αντε και επαιξες angrybirds :O οοοοο μαγικό ετσι...?αλλα μην σε δουμε σε κανενα apple store αυριο μεθαύριο να θες το iphone5 η κανενα ιpad...

  • καλα τιποτα πιο ουσιωδες δεν εχετε να κανετε?τσακωνεστε για το ποια εταιρια ειναι καλυτερη με τετοιο παθος λες και εχετε μετοχες, ειχαμε το φανατισμο για τις ομαδες για τα πολιτικα κομματα τωρα μας προεκυψε φανατισμος και για τα κινητα,ελεος αργοσχολια σε ολο της το μεγαλειο!

  • 10000+στον Δημητρη
    πεστα φιλε μου...καλο χρυσο το iphone αλλα υπερεκτιμημενο!!!
    δεν μπορω να βγαινω στο δρομο και να βλεπω τον καθε χαζομαμαμακια και την καθε χαζογκομενα να πουλαει εφε και ποζεριες κ να μην ξερει καν τις δυνατοτητες αυτων των προιοντων..
    να πηγαινω γυμναστηριο και να μου σκαει ο αλλος στο με το ipad και να κανει ποδηλατο...!!!
    το αγοραζουνε για να πουλησουνε μουρη στους διπλανους τους...ελεος..καταντια απλα..
    υπαρχουνε κ αλλες αξιολογες εταιριες βλεπε NOKIA,HTC,SAMSUNG,LG με φοβερα προιοντα κ σε πολυ καλυτερες τιμες...βλεπε galaxy s2 480 eyros...που ειναι πολυ ανωτερο δεν μπαινω καν σε συγκριση.
    αυτο το καταναλωτικο οργιο που γινεται ειναι αηδια..λυπαμαι...
    τωρα αμα αγοραζετε κ τα δουλευετε στο επακρο μαγκια σας κ χαρα σας...αλλα να το παρετε κ να βγαζετε στο μπανιο φωτο με προφιλ ψαριου στι φατσοβιβλιο..ε τοτε ειναι για να σας κλαινε οι ρεγγες...

  • Συμφωνώ και εγώ με τον Δημήτρη.

    Η αλήθεια είναι ότι η κόντρα αυτή apple vs others δεν έχει κανένα ιδιαίτερο νόημα μια και ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικά κριτήρια με τα οποία κάνει τις αγορές.
    Πάντως εμένα το iPhone 4 αυτή τη στιγμή και σίγουρα το τελευταίο τρίμηνο επίσης δεν.με πείθει με τίποτα ότι αξίζει τα λεφτά μου. Όπως επίσης και ο οποιοσδήποτε mac υπολογιστής που προσφέρει λιγότερα από pc σε πολλαπλάσια τιμή. Αντίθετα το iPad είναι απίστευτα ελκυστκό ειδηκά αν συγκρίνει κανείς την τιμή του και τις δυνατότητες του με άλλα σημερινά tablets (βλέπε xoom και galaxy)

  • @tsoglanos φιλαράκι...πάνε δώσε 7.5 κατοστάρικα και πάρε το μηλαράκι να πουλάς μούρη και ποζεριά...όσο για το αν κάνει τα ίδια...εγώ είμαι πλήρως ευχαριστημένος...τώρα αν εσύ περιμένεις να σου δώσουν κινητό που να κάνει φραππέ π.χ. με 140 ευρώ....τι να σου πώ....Και άσχετε....τράβα παίξε pokemon και άσε τα Android..

  • παιδια εγω δεν καταλαβαινω την κοντρα εδω εχουν μαζευτει ολα τα android fan boys και κραζουν το iPhone και την Apple εγω ξερω οτι αν πας απλα να παρεις ενα iphone μπορεις να τρεξεις ολες τις εφαρμογες που υπαρχουν για iPhone χωρις να πρεπει να κανεις τιποτα η να κατσεις στο pc για ωρες και να ξαχνεις να βρεις πως θα το κανεις να παιζει το angry birds.
    Επισης πρεπει να ξερετε οτι τα mac ειναι κατα πολυ ανωτερα απο τα pc και αυτο δεν μπορει να το αμφισβητισει κανενας. Εγω δεν εχω mac αλλα προσπαθω να κανω κανω το pc τα τρεξει mac γιατι ειναι πολυ καλητερα αλλα τα αποτελεσματα δεν ειναι επαρκη
    και ειναι και αλλο η Apple εχει τις καλυτερες ανακαλυψεις οπως τα παραθυρα στους υπολογιστες τα ipod το 2007 κυκλοφορισε το iPhone τοτε μια απο πιο επαναστατικες συσκευες γιατι μεχρι τοτε τα smartphone ειναι κατα πολυ κατωτερα απο το iPhone και μετα ολες οι εταιριες απο τοτε προσπαθουν με 5-6 μοντελα το χρονο να νικησουν το iPhone χωρις ομως να εχουν αποτελεσματα αλλα η apple ξερει και απο μονη της οτι ανταγονισμος δεν υπαρχει γιατι αν υπηρχε θα εριχνε τις τιμες στα iPhone και θα εβγαζε και αλλα μοντελα
    Επισης κατι τελευτεο γιατι τα νουμερα μιλανε απο μονα τους οσες πωλησεις εκανε το galaxy s2 σε 55 μερες σε ολο τον κοσμο , το iPhone 4 εκανε τις μισες την πρωτη μερα και σε 5 μονο χωρες!!
    if you don't have an iPhone , well you don't have an iPhone :)

  • Καλησπέρα σε όλους,

    η κάθε άποψη είναι σεβαστή και σωστή ανάλογα με τα κριτήρια που θέτει ο κάθε ένας μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν κανόνες και ανάγκες που είναι ίδιες για όλους.
    Απλά, όπως και σε άλλα θέματα, είμαστε όλοι λιγο ή πολύ θύματα του marketing για το τι χρειαζόμαστε και το τι πρέπει να αγοράζουμε.
    Άλλωστε τα περισσότερα smartphones που υπάρχουν στην αγορά σήμερα επαρκούν και με το παραπάνω για τον μέσο χρήστη, ο οποίος στην πραγματικότητα δεν θα εξαντλήσει καν τις δυνατότητες του τηλ., και πιθανότατα δεν χρειαζόταν καν νέο τηλέφωνο.

  • ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Σε λίγο θα μας πουν ότι ο alexander graham bell έκλεψε την ιδέα από την αππλε!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... είστε έλεος ρε iphonακηδες χαχαχα

  • Δηλαδή το iphone είναι ακριβό επειδή έχει 650 ευρώ ενώ το galaxy s2 είναι φτηνό που στοιχίζει 600 ευρώ και είναι φτιαγμένο από πλαστικό? Επίσης μούρη πουλάει αυτός μόνο που έχει apple ενώ κάποιος που έχει το galaxy είναι γαμώ τα άτομα και πολύ έξυπνοι τύποι. Για συνέλθετε μερικοί γιατί σας έχει βαρέσει ο ήλιος στο κεφάλι.

    Από πότε είναι κακό να είναι ωραία σχεδιασμένο ένα προιόν δηλαδή? Έμενα με ενδιαφέρει πολύ και η εξωτερική σχεδίαση ενός προϊόντος? Δεν σημαίνει ότι πουλάω μούρη επειδή θα έχω ένα ωραίο macbook στην καφετέρια να κάνω την δουλεία μου.

  • Πεστα ρε φιλε γιατι τι την εχουν δει πολυ μπροστα.Συγνωμη που η apple παραγει καλοσχεδιασμένα προιντα παιδια.Τι να κανουμε ομως ετσι ειναι.Και σκεφτειτε οτι μερκοι περνουν iProducts και για το λογισμικο αλλα και για τον ωραιο σχεδιασμο.

  • @Κωστής Ήξερες όμως ότι την αρχική ιδέα για το τηλέφωνο ΔΕΝ την είχε ο Graham Bell...?!! Αυτός απλά "έκλεψε" την ιδέα και την επεξεργάστηκε μέχρι που έφτασε στο τελικό αποτέλεσμα..!
    (Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό, αλλά το έχω διαβάσει κάπου, και το έχω ακούσει από πολλούς...!)

    Υ/Γ: Λες αυτός να ήταν κάποιος προπάππους του Steve...?! :D

  • εε ετσι εγινε και με την apple ειχε την ιδεα και προλαβε και την πραγματοποιησε και τωρα οι υπολοιποι κβελουν την ιδεα αλλα δεν μπορουν να φτασουν το iPhone με τπτ

  • Γιατι σε καθε ποστ με την Apple θα πρεπει να βλεπω αρνητικα σχολια για αυτην ενω σε ποστ για το android και αλλες εταιρειες οχι?οκ εμεις η Αpple users ειμαστε ψωνια αλλα τουλαχιστον δεν δημιουργουμε κοντρες οπως εσεις!

  • οταν καταλαβετε ποσο ηλιθιο ειναι να δινεις ενα μηνιατικο για να παρεις ενα κινητο τοτε θα σταματησετε να τσακωνεστε και για την Αpple και για το android και για ολα

  • @αγγελος
    εγω ενα εχω να πω αν δεν μπορουμε να εχουμε κατι το κραζουμε να τα δωσουμε αξια στο δικο αντι να λετε ευχαριστω που το κινητο ειναι ετσι εξ αιτιας του iPhone και της Apple βγενεται και απο πανω

  • Λιπον, επειδη ειμαι φαν του ανδροιδ αλλα και της αππλε, ομως οχι τ iphone. Θα σας πω γτ, πιστευουμε οτι το iphone δεν αξιζει τα χρηματα του γτ δεν ειναι ασ πουμε τοσο καλοφτιαυμενο οπος τα μακ, αυτο νομιζω, εχουμε δει μια νεα προοπτικη στο λειτουργικο ανοιχτου κωδικα και ελευθερης προσαρμογης, κτ π ειναι under development , δεν βρισκουμε κτ ξεχωριστο στο ιος

  • ρε παιδια μη μαλωνετε ο καθενας εχει το χαρακτηρα του και του αρεσουν διαφορετικα πραγματα,Os,Brands

  • Φιλε μανο μαλλον σ' εμενα απαντας και δεν καταλαβαινω γιατι μου την λες?και εγω χρηστης Apple ειμαι και απλως ειπα τι εισπρατω σε καθε ποστ της apple!

  • Διάβασα ένα πολύ καλό ποστ σήμερα από έναν αρχισυντάκτη περιοδικού για Windows για το πως κόλλησε με την apple και τελικά αγόρασε όλα της τα προϊόντα. Διαβάστε το εδώ https://www.cultofmac.com/how-the-editor-of-windows-magazine-became-an-apple-fanboy/105882

    Όπως λέει και ο ίδιος στο τέλος δεν είναι θέμα fanboισμού αλλά θέμα ικανοποιημένων πελατών.

    Other companies could do extraordinary things in the future. Apple could falter. If all that happens, I’ll be happy to switch again. I have no unreasonable loyalty to Apple. I’m just a satisfied customer.

  • Τα os έχουν μπει στα μυαλά του κόσμου ξεκολλήστε γιατί δε σας βλέπω καλά.Το βασικό καλό των windows ειναι οτι επιστρεφοντε και παίρνεις πισω τα χρηματα σου με τη διαγραφή τους,εχω τα λευτα να παρω το καλυτερο mac αλλα το να καθομαι να ποσταρω σε ιστοσελιδες το κανω και με pc δεκαετίας, άλλος ο οργασμός του iΜachine______tosh, όποιος κατάλαβε....... ξέρει!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.