iPhone 11: Που θα κυμανθεί η ζήτηση των νέων smartphone;

iPhone 11, iPhone 11: Που θα κυμανθεί η ζήτηση των νέων smartphone;

Παρόμοιες πωλήσεις με την XS σειρά αναμένει η Apple από τα iPhone 11, 11 Max και 11R smartphone τα οποία θα αποκαλύψει τον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με μία πηγή, οι προμηθευτές τις Apple ετοίμασαν εξαρτήματα τα οποία θα εξοπλίσουν 75 εκατομμύρια smartphone, παρόμοιος αριθμός με αυτόν που σημείωσε η XS σειρά.

Η Apple έχει σταματήσει να δίνει πληροφορίες για τα επίπεδα της παραγωγής. Επίσης, πλέον δεν αναφέρει και τις πωλήσεις του εκάστοτε smartphone στην αναφορά των εσόδων, άρα είναι άγνωστο πόσα ακριβώς iPhone XS, XS Max και XR πουλήθηκαν το ίδιο διάστημα πέρυσι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το iPhone XR, το “budget” smartphone της εταιρείας κατάφερε να γίνει το δημοφιλέστερο smartphone στην Αμερική. Ωστόσο, πληροφορίες υποστηρίζουν ότι η ζήτηση δεν θα σημειώσει αύξηση, τον πρώτο καιρό τουλάχιστον.

Η Apple απέτυχε με τα τρία iPhone του 2018, τα οποία την έφεραν στο σημείο να πληρώσει 770 εκατομμύρια δολάρια για αθέτηση συμφωνίας. Το πρόβλημα εντοπίστηκε στην χαμηλή ζήτηση που είχε ο Αμερικανικός κολοσσός στην Κίνα.

Μία διαρροή αποκάλυψε αρκετές πληροφορίες για τα νέα smartphone. Πιο συγκεκριμένα, το iPhone 11 θα έχει οθόνη 5.8 ιντσών ανάλυσης 2436 x 1125 pixels, το 11 Max θα έχει οθόνη 6.5 ιντσών και ανάλυση 2688 x 1242 pixel ενώ το 11R θα έχει μέγεθος οθόνης 6.1 ίντσες και ανάλυση 1792 x 828 pixel. Τα δύο πρώτα αναμένεται να έχουν OLED οθόνη ενώ το τελευταίο θα ενσωματώνει panel τύπου LCD. Τα iPhone 11 θα διαθέτουν νέα χαρακτηριστικά όπως η τριπλή ή διπλή κάμερα στο πίσω μέρος ανάλογα με την έκδοση. Επιπλέον, η κάμερα θα διαθέτει και νέα χαρακτηριστικά όπως το Smart Frame.

Όλες οι παραπάνω πληροφορίες όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί οπότε θα πρέπει να περιμένουμε την αποκάλυψη των smartphone από την Apple, η οποία θα γίνει τον Σεπτέμβρη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Η ζήτηση τελικά που θα κυμανθεί;
Γράφει φήμες για το καινούριο κινητό, πόσα κομμάτια θα παράγει φετος η απλ, γράφει για τη ζήτηση των φετινών XS/Max/R, για τη ζήτηση των 11 που λέει και ο τίτλος ούτε λόγος

Νικος

Φετος θα ειναι η χειροτερη χρονια της Apple…Εχει απογειωσει τις τιμες χωρις να παρουσιαζει καποια καινοτομια…Ο κοσμος εχει ξυπνησει πλεον και ειδικα οι αμερικανοι χρονια φανατικοι τηςApple που αργα αργα εχουν αρχισει και προτιμουν και αλλες εταιριες οπως Samsung,Xiaomi,Huawei..Το μηλο αρχισε να μουχλιαζει και το βλεπουν ολοι εκτος απο την ιδια την Apple

JohnJohn

Συμφωνω,αν και χρονια αγοραζα τα προιοντα της πλεον η εταιρια παει απο το κακο στο χειροτερο.Αποψη μου ειναι οτι δεν τους πολυ ενδιαφερει πλεον το iphone και θελουν να ριξουν το βαρος στα αλλα προιοντα τα οποια απευθυνονται σε μια συγκεκριμενη κατηγορια ανθρωπων.(Mac,macbook κλπ).Ακομα και το ipad τους πλεον κοστιζει 1000$ χωρις να εχει κατι το εξωπραγματικο που με λιγοτερα λεφτα σε αλλες εταιριες θα βρεις λιγο πολυ τα ιδια πραγματα.Δεν εχω ιδεα τι σκαρωνουν για το μελλον αλλα με τον Cook στο τιμονι η εταιρια θα παει ακλαφτη.

George

Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιό σου. Η τεράστια άνοδος με τον Steve Jobs αλλά και η τεράστια και η πτώση που βιώνει σήμερα, μου θυμίζει λίγο-πολύ την ιστορία της Nokia. Μια εταιρεία που από την πρώτη θέση κάποτε στην παγκόσμια αγορά της κινητής τηλεφωνίας, σήμερα προσπαθεί να επιβιώσει. Η Apple πληρώνει την αλαζονεία της και τα τεράστια περιθώρια κέρδους που έβγαζε όχι μόνο από τις συσκευές αλλά και από service και αξεσουάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.