Apple iPhone 2019: Leak αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες

Apple, Apple iPhone 2019: Leak αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες

Το Youtube κανάλι EverythingApplePro, αποκάλυψε νέες σημαντικές πληροφορίες για το iPhone του 2019 που πιθανότατα θα αποκαλυφθεί τον Σεπτέμβριο από την Apple.

Τα iPhone 11 και iPhone 11 Max όπως και οι προκάτοχοι αναμένεται να διαθέτουν AMOLED οθόνη με μέγεθος 5.8 και 6.5 ίντσες αντίστοιχα. Η Apple ίσως παραμείνει στον ίδιο σχεδιασμό με το notch στο μπροστινό μέρος για ακόμη μία χρονιά δεν γνωρίζουμε όμως με βεβαιότητα αν θα υπάρξουν αλλαγές στο μπροστινό μέρος του smartphone συνολικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως το Face ID αναμένεται να βελτιωθεί ώστε να μπορεί να “διαβάζει” το πρόσωπο του κατόχου από περισσότερες γωνίες.

Όπως γνωρίζουμε μέχρι τώρα η πίσω πλευρά της σειράς iPhone 11 θα διαθέτει σίγουρα τετραγωνικό πλαίσιο για την τοποθέτηση της τριπλής κάμερας. Renders που κυκλοφόρησαν για το μικρό αδερφάκι και τον διάδοχο του iPhone XR αποκαλύπτουν κάμερα διπλής διάταξης στο πίσω μέρος τοποθετημένες σε αυτό το τετράγωνο πλαίσιο.

Apple, Apple iPhone 2019: Leak αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες

Όλες οι κάμερες τόσο των κανονικών εκδόσεων όσο και της Lite δεν θα έχουν optical image stabilization αυτόν τον χρόνο πιθανότατα αυτό το χαρακτηριστικό θα ενσωματωθεί στα iPhone του 2020 ενώ τα μεγάλα αδέρφια του XR 2019 θα εφοδιαστούν με ultra wide κάμερα.

Η πίσω πλευρά επίσης σύμφωνα με την πηγή του EverythingApplePro, θα έχει soft touch παρόμοια με αυτήν της Pixel σειράς.

Αναφορά έγινε και στα χρώματα που θα κυκλοφορήσει ο διάδοχος του iPhone XR που όπως γνωρίζουμε μέχρι τώρα θα έχει δύο νέες αποχρώσεις, Green και Lavender.

Apple, Apple iPhone 2019: Leak αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες

Εσωτερικά τώρα τα iPhone της επόμενης γενιάς λέγεται πως θα ενσωματώνουν ακόμη πιο δυνατά ηχεία ενώ θα βελτιωθεί και η stereo αίσθηση. Η TSMC επίσης ξεκίνησε ήδη να παράγει τα A13 chip που θα αναλάβουν να εκτελούν ομαλά και άνετα τις λειτουργίες των smartphone.

Apple, Apple iPhone 2019: Leak αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες

Η έκδοση iOS 13 που θα ανακοινωθεί στις 3 Ιουνίου θα κάνει το ντεμπούτο της με την κυκλοφορία των επόμενων smartphone της Apple και αναμένεται να δούμε ενδιαφέρον χαρακτηστικά όπως το Dark Mode.

Apple, Apple iPhone 2019: Leak αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες

Αναφορά γίνεται και στην ονομασία των νέων iPhone καθώς παρατηρείται μία σύμπτωση. Η Apple θα κυκλοφορήσει για δέκατη τρίτη χρονιά κάποιο iPhone, με την δέκατη τρίτη έκδοση του iOS και το A13 chip. Άρα μήπως αντί για iPhone 11 η αγορά θα δεχθεί την σειρά iPhone 13;

Σύμφωνα με πληροφορίες η Apple έκλεισε συμφωνία με την Qualcomm και θα κυκλοφορήσει το δικό της smartphone με την 5G τεχνολογία το 2020.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.