Apple, Ζήτησε 90 εκατομμύρια iPhone 6 από τη Foxconn;

Η Apple φαίνεται πως έχει υψηλές προσδοκίες για το επόμενο iPhone μιας και σύμφωνα με αναλυτή της Citigroup Global Markets, έχει ζητήσει από τη Foxconn να κατασκευάσει 90 εκατομμύρια συσκευές, αριθμός εντυπωσιακός και δείχνει πως η Apple στηρίζεται πάρα πολύ στο διάδοχο του iPhone 5s.

Οι πληροφορίες που παραθέτονται από τον προαναφερθέντα αναλυτή προέρχονται από το DigiTimes, μια από τις πηγές “υπεύθυνη” για διαρροές πληροφοριών σχετικά με smartphone πολλών κατασκευαστών.

Στον αντίποδα, το iPhone 5c συνεχίζει την καθοδική του πορεία μιας και σύμφωνα με μια άλλη αναφορά του DigiTimes, τα διαθέσιμα αποθέματα φτάνουν στα 3 εκατομμύρια συσκευές οι οποίες παραμένουν ακόμα προς πώληση, με τα 2 εκατομμύρια να βρίσκονται στις αποθήκες της κατασκευάστριας εταιρείας Pegatron, και ο προβληματισμός να εντείνεται ακόμα πιο πολύ μιας και φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα πουληθούν όλες.

Οι παραγγελίες του iPhone 5c είχαν ελαττωθεί σημαντικά στα τέλη του 2013 και αυτό φυσικά οδήγησε στο να συγκεντρωθούν τόσα πολλά αποθέματα, με την Apple να οδηγείται στο να σταματήσει να δίνει παραγγελίες για να κατασκευαστούν επιπλέον iPhone 5c. Παρά το γεγονός αυτό, η τιμή πώλησης του 5c, παγκοσμίως, δεν μειώθηκε και αυτό φαίνεται πως είναι ο λόγος της αποτυχίας της συσκευής μιας και δεν είναι αρκετά φτηνό έτσι ώστε να ξεπεράσει σε πωλήσεις το iPhone 5s.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 6 Μαρτίου 2014 21:50

Σχόλια

  • άμα θέλουν να πουλήσουν ας βάλουν το 5C 250! τόσο αξίζει για το ios! το υπολυπο απλά πλαστικούρα είναι!!!!

  • Πάντα πρωτοπορεί η apple.
    Tι κι αν δεν πουλάει ο τσιπης;Θα κάνει προσφορές σε λίγο καιρό,από 501 ευρώ στα 500.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.