Apple iPod touch: Νέα έκδοση μετά από τέσσερα χρόνια με A10 Fusion και τιμή από 199 δολάρια

Apple iPod Touch, Apple iPod touch: Νέα έκδοση μετά από τέσσερα χρόνια με A10 Fusion και τιμή από 199 δολάρια

Η Apple μόλις ανακοίνωσε την αναβάθμιση της έκτης γενιάς iPod touch, μία συσκευή που δεν έχει κυκλοφορήσει νέα μοντέλα από τον Ιούλιο του 2015. Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο iPod Touch θα έχει τον A10 Fusion επεξεργαστή και μία από τις εκδόσεις θα έχει 256GB αποθηκευτικό χώρο.

Πέρα από αυτές τις δύο αλλαγές η Apple φαίνεται να αφήνει το υπόλοιπο iPod Touch ως έχει. Δηλαδή θα έχει την ίδια bezeled 4 ιντσών οθόνη, με κουμπί home και τις ίδιες ακριβώς κάμερες. Η σημερινή ανακοίνωση της Apple εξισώνει το iPod touch με τη σειρά iPhone 7, δηλαδή το λιγότερο ισχυρό iPhone που πουλάει αυτή τη στιγμή η εταιρεία.

Το A10 chip έχει αρκετή ισχύ για τα χαρακτηριστικά Group FaceTime calls και ARKit. Η Apple ισχυρίζεται πως σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, η αναβαθμισμένη έκδοση θα έχει έως και δύο φορές γρηγορότερη απόδοση CPU και έως και τρεις φορές ταχύτερη επεξεργασία γραφικών.

Η Apple διαφημίζει την επερχόμενη Apple Arcade gaming υπηρεσία ως κύριο χαρακτηριστικό του νέου iPod touch, κάτι που εξηγεί εν μέρη την αναβάθμιση. Φαίνεται ότι η εταιρεία ήθελε να βέβαιη ότι η συσκευή θα τρέχει τα παιχνίδια.

Η τιμή του αναβαθμισμένου iPod touch ξεκινάει στα $199 ή 180€ για το μοντέλο με τα 32GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, $299 ή 270€ θα μας κοστίσουν τα 128GB και με $399 ή 360€ παίρνουμε 256GB αποθηκευτικό χώρο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

αν ειχε και την ιδια sound quality της σονυ η cown. θα το περνα με τη πρωτη.αλλα θελει να ναι ενα touch screen psp .

Makis

Χωρίς να υπάρχει πλέον λόγος ύπαρξης του συγκεκριμένου. Είχα shuffle και το έχασα και δεν ξαναβγαίνει. Εκείνο μάλιστα. Μικρό και πολύ βολικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.