Smartphones

Apple: Έρχεται fix για το bug που επηρεάζει τα Lightning headphone controls

Οι πρώτοι τυχεροί που έπιασαν στα χέρια τους το νέο iPhone 7 και το iPhone 7 Plus ανακάλυψαν ένα bug το οποίο έχει να κάνει με τα ακουστικά που συνδέει ο χρήστης στην υποδοχή Lightning.

Συγκεκριμένα χρήστες αναφέρουν ότι ενώ έχουν συνδεδεμένο είτε τον νέο αντάπτορα Lightning-to-3.5mm, είτε τα νέα ακουστικά EarPods με σύνδεση Lightning στο τηλέφωνο τους, αν η οθόνη της συσκευής παραμείνει κλειστή για περισσότερο από πέντε (5) λεπτά τότε χάνουν τον έλεγχο τον ακουστικών από τα χειριστήρια που βρίσκονται επάνω στο καλώδιο των ακουστικών.

Το πρόβλημα πάντως δεν έχει αναφερθεί από όλους τους χρήστες, είναι όμως υπαρκτό μιας και το έχουν αναφέρει σε αυτές τις λίγες ημέρες κυκλοφορίας των νέων iPhone αρκετοί χρήστες.

Η Apple επίσημα, μέσα από δήλωση εκπροσώπου της στο Business Insider, παραδέχθηκε το πρόβλημα και ενημέρωσε ότι ήδη εργάζεται για να το διορθώσει, κάτι που θα ενσωματωθεί σε μελλοντική αναβάθμιση του λογισμικού. Παρόλα αυτά δεν υπήρξε κάποια συγκεκριμένη πληροφορία αναφορικά με το πότε θα συμβεί αυτό.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Αρβανιτίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.