Asus, 20 ιντσών «φορητό» all-in-one PC με gesture controls

«Η λέξη φορητό μπορεί να έχει διαφορετική έννοια για κάθε άνθρωπο», με αυτόν τον τρόπο η Asus παρουσίασε το 20 ιντσών Asus portable all-in-one PC στην Computex 2014. Το συγκεκριμένο PC έχει μπαταρία που μπορεί να κρατήσει μέχρι 5 ώρες, καθώς και ένα αναδιπλώμενο χερούλι ώστε να το κουβαλάς άνετα και ταυτόχρονα να μην κάνεις δαχτυλιές στην οθόνη.

Η μονάδα ζυγίζει 3.2 kg ενώ το χερούλι θα μπορούσε να λίγο πιο δυνατό για αίσθηση σιγουριάς.

Αυτό το all-in-one μηχάνημα περιλαμβάνει gestures controls και navigation για το σερφάρισμα στο internet καθώς και προσαρμοζόμενο stand για να μπορείς εύκολα να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τα Windows 8 στην touch συσκευή. Δεν είναι σίγουρα ένα gaming μηχάνημα, αλλά φέρει 4Gb RAM, i5 επεξεργαστή και NVIDIA GeForce 820M για την 1600×900 IPS οθόνη.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε την τιμή αλλά με τον καιρό αναμένουμε να μάθουμε κι άλλες πληροφορίες σχετικά με την πρωτότυπη κατά τα άλλα συσκευή.


Πηγή

Σχόλια

  • Προφανως η χειρολαβη ειναι για να το μεταφερεις απο δωματιο σε δωματιο η γραφειο σε γραφειο κι οχι για να το κουβαλας στο δρομο για βολτα!Σ΄αυτη τη περιπτωση θα το βαλεις σιγουρα σε θηκη η μαλλον σε καμια βαλιτσα τοσο μεγαλο που ειναι!Παρ'ολα αυτα σιγουρα καποιοι θα βολευτουν μια χαρα!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.