Asus: Θέλει να διπλασιάσει τις αποστολές smartphone στα 40 εκατομμύρια

Η ASUS φαίνεται ότι τα έχει πάει αρκετά καλά στην ιδιαίτερα απαιτητική αγορά των smartphone, και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από την Κίνα, η ASUS θέλει να διπλασιάσει τις αποστολές των smartphone της σε 40 εκατομμύρια τα επόμενα τρία χρόνια. Αν το καταφέρει αυτό θα αποκτήσει το 3% της παγκόσμιας αγοράς smartphone.

Αυτή την στιγμή, η ASUS κατάφερε να έχει 20 εκατομμύρια αποστολές μέσα στο 2016. Την μεγαλύτερη συνεισφορά σε αυτόν τον αριθμό την είχε η σειρά ZenFone 3. Το ίδιο αναμένει να γίνει και φέτος με την σειρά ZenFone 4 η οποία θα γίνει διαθέσιμη στο δεύτερο τρίμηνο του 2017.

Η ASUS είχε δυναμική παρουσία και στην CES 2017, όπου εκτός των άλλων έδειξε το ZenFone 3 Zoom και ZenFone AR το οποίο έχει 8GB RAM και προσφέρει υποστήριξη για τα Project Tango και Google Daydream.

Τον περασμένο χρόνο είχε συνολικά 5% αύξηση στις αποστολές, ενώ σε κάποιες χώρες κατάφερε πήγε έως και 20% καλύτερα. Για αυτό τον λόγο θεωρεί ότι είναι αρκετά πιθανό να καταφέρει τον στόχο που έθεσε.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 16 Ιανουαρίου 2017 21:49

Σχόλια

  • @Γιωργος για οσα κινητα με ενδιαφεραν της asus οπως zenfone 2 ναι δινει updates. και βγαζει ωραιες συσκευες.

  • @Να σε καλά Επειδή θέλω σε κανένα 2-3 μήνες να αλλάξω κινητό και θα ήθελα να δοκίμασε ένα κινητό που να παίρνει ενημερώσεις γιατί τώρα ειμαι με lg και είδα μόνο μια :P και επειδή δεν έχω αρκετά λεφτά για νεξους συσκευές η pixel γι αυτό ρώτησα να σε καλά ;)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λάμπρος Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.