Asus, ανακοίνωσε επίσημα τα PadFone S και ZenFone 5 LTE

Η Asus ανακοίνωσε επίσημα τα PadFone S και ZenFone 5 LTE τα οποία είναι από σήμερα διαθέσιμα στην πατρίδα τους την Ταϊβάν και στο μέλλον ίσως τα δούμε να περνούν τα σύνορα και να έρχονται στην παγκόσμια αγορά.

Το Asus PadFone S έχει 5 ιντσών smartphone και 9 ιντσών tablet dock, έρχεται με Snapdragon 801 επεξεργαστή, υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και τρέχει Android 4.4 KitKat. Η Asus διαθέτει το PadFone S, smartphone και tablet μαζί, περίπου στα 500 δολάρια στην Ταϊβάν.

Το Asus ZenFone 5 LTE έχει 5 ιντσών 720p IPS οθόνη, quad-core 1.2GHz Snapdragon 400 επεξεργαστή, 8MP εξωτερική κάμερα, 2GB RAM, 8GB επεκτάσιμη ενσωματωμένη μνήμη και 2,110 mAh μπαταρία. Τρέχει Android 4.4 KitKat και κοστίζει περίπου 234 δολάρια.

Πηγή

Σχόλια

  • Padfone με 5 ίντσες οθόνη, με 9 ιντσών tablet dock, με Snapdragon 801, ασύρματη φόρτιση (ντάξει δεν τρελαίνομαι), με KitKat και με την εγγύηση της ASUS για ποιότητα κατασκευής και υποστήριξης λογισμικού;;; Το θέλω!!!!!!! Μακάρι να έρθει Ευρώπη και σε καλή τιμή το πακέτο και νομίζω πως επιτέλους θα πάρω ένα Padfone που τα γλυκοκοιταζω τόσο καιρό!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.