Asus ROG Phone 2: Θα έχει SD 855+, 12GB RAM, 5.800mAh μπαταρία και 120Hz ρυθμό ανανέωσης

Στις 23 Ιουλίου η Asus θα παρουσιάσει το νέο της flagship smartphone, το οποίο θα είναι το πρώτο κινητό εξοπλισμένο με τον Snapdragon 855+, και θα ακούει στο όνομα Asus ROG Phone 2.

Τώρα, η συσκευή πέρασε από την TENAA και η καταχώρηση αποκαλύπτει κάποια χαρακτηριστικά και το σχεδιασμό της συσκευής. Αρχικά, το Asus ROG Phone 2 θα έχει 5.800mAh μπαταρία, η οποία όπως είχε αποκαλύψει η 3C θα υποστηρίζει 30W γρήγορη φόρτιση.

Προηγούμενα leaks θέλουν τη συσκευή να έχει 6,59 ιντσών οθόνη με αναλογία 18:9, ρυθμό ανανέωσης 120Hz, chin και forehead. Το forehead του Asus ROG Phone 2 στεγάζει ένα dual stereo ηχείο. Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον Snapdragon 855+ και μέχρι 12GB μνήμη RAM.

Στην πίσω πλευρά θα βρούμε δύο κάμερες και διπλό LEd flash. Από τη στιγμή δεν υπάρχει παραδοσιακός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, κατά πάσα πιθανότητα το smartphone θα έχει in-display fingerprint scanner.Όσον αφορά τις διαστάσεις του Asus ROG Phone 2 είναι ιδιαίτερα μεγάλες, 170,99 x 77,6 x 9,78 χιλιοστά.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες, ωστόσο, αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα την Τρίτη που και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του Asus ROG Phone 2.

Πηγή

Σχόλια

  • Επιτέλους ένα κινητό με design και λίγο σχέδιο να διαφέρει. Είναι μοντέρνο για νέους κυρίως.
    Κατά τ άλλα η Asus αφήνει τους ανταγωνιστές χιλιόμετρα πίσω όπως κάνει τόσα χρόνια. Ακόμα έχω το Zenfone 2, μετά από 3 χρόνια και δεν κολλάει πουθενά!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.