Asus ROG Phone 3: Επίσημη επιβεβαίωση του Snapdragon 865+

Πριν λίγες ώρες το Lenovo Legion πέρασε από το AnTuTu Benchmark, αποκαλύπτοντας τη δύναμη του Snapdragon 865+. Όμως, δε θα είναι η μόνη συσκευή που θα έχει το νεότερο επεξεργαστή, καθώς και η Asus θα τον χρησιμοποιήσει στο επερχόμενο της gaming smartphone.

Μέσα από ένα μικρό teaser 5 δευτερολέπτων, η Asus μας αποκάλυψε πως το ROG Phone 3 θα είναι εξοπλισμένο με το νεότερο επεξεργαστή της Qualcomm, αναφέροντας πως θα είναι αυτό το δυνατότερο gaming phone που θα έρθει στην αγορά. Η συσκευή είχε περάσει από το Geekbench με τον Snapdragon 865, αλλά τελικά η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει το νεότερο chip για να μη μείνει πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

, Asus ROG Phone 3: Επίσημη επιβεβαίωση του Snapdragon 865+

Το Asus ROG Phone 3 έχει περάσει και από την TENAA αποκαλύπτοντας μας τον σχεδιασμό του, με τις πληροφορίες μέχρι στιγμής να αναφέρουν πως η συσκευή θα έρθει με OLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz και 12GB μνήμης RAM. H Asus έχει τοποθετήσει ένα χρονόμετρο στην ιστοσελίδα της, το οποίο μετράει αντίστροφα μέχρι τις 22 Ιουλίου, όπου και αναμένουμε την αποκάλυψη του gaming smartphone.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.