Asus ZenFone 6: Επίσημο leak επιβεβαιώνει τον Snapdragon 855, θύρα ακουστικών και διπλή SIM

, Asus ZenFone 6: Επίσημο leak επιβεβαιώνει τον Snapdragon 855, θύρα ακουστικών και διπλή SIM

Το Asus ZenFone 6 θα ανακοινωθεί στις 16 Μαΐου και σήμερα η εταιρεία επιβεβαίωσε μερικά από τα χαρακτηριστικά του.

Η Asus μοιράστηκε μία εικόνα στο Twitter που δείχνει ότι το ZenFone 6 θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 855 SoC, θα έχει LED ειδοποιήσεων, 3,5mm θύρα ακουστικών και θύρα USB-C.

Επιπλέον, στη δεξιά πλευρά του Asus ZenFone 6 υπάρχει ένα Smart Key, το κουμπί αυξομείωσης της έντασης του ήχου και το κουμπί απενεργοποίησης. Ενώ στην αριστερή πλευρά θα βρούμε την υποδοχή της τριπλής θήκης για τις κάρτες SIM και microSD.

Πέραν της φωτογραφίας στο Twitter, ένα στέλεχος της Asus μοιράστηκε στο Instagram μερικές λεπτομέρειες για το Asus ZenFone 6, οι οποίες ήταν κωδικοποιημένες σε Morse. Ύστερα από τη μετατροπή, ο κώδικας επιβεβαιώνει ότι το smartphone θα έχει δύο πίσω κάμερες με την κύρια στα 48MP και τη δευτερεύουσα στα 13MP. Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο κώδικα, το Asus ZenFone 6 θα έχει 5.000mAh μπαταρία.

Σύμφωνα με το AnTuTu, στο οποίο το Asus ZenFone 6 σημείωσε 363.172 πόντους, το smartphone θα έχει οθόνη με ανάλυση 2.340×1.080 pixels, 6GB μνήμη RAM, 128 GB αποθηκευτικό χώρο, και θα τρέχει Android Pie.

Αυτά είναι όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για Asus ZenFone 6, υπομονή μία εβδομάδα μέχρι την επίσημη παρουσίαση της συσκευής. Βέβαια, δεν αποκλείουμε και το ενδεχόμενο η Asus να μοιραστεί μαζί μας περισσότερα για τη συσκευή πριν τις 16 Μαΐου.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.