Smartphones

Αυτές είναι οι αλλαγές που έγιναν στο Galaxy Fold για να ξεπεραστούν τα προβλήματα

Χθες, η Samsung ανακοίνωσε ότι το αναδιπλούμενο smartphone θα επανακυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Η αναφορά αποκάλυψε εκτός από την κυκλοφορία του Galaxy Fold και όλες τις αλλαγές που έγιναν. Ωστόσο, ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός δεν παρουσίασε κάποιες φωτογραφίες ώστε να καταλάβουμε καλύτερα τις αλλαγές. Ας μην ξεχνάμε ότι μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις.

Σήμερα αποκαλύφθηκαν μερικές φωτογραφίες οι οποίες συγκρίνουν την εμφάνιση του foldable smartphone πριν και μετά τις αλλαγές. Αρχικά, το προστατευτικό layer επεκτάθηκε με σκοπό να καλύπτει όλη την οθόνη και πλέον βρίσκεται παγιδευμένο κάτω από το bezel ώστε να μην μπορεί ο χρήστης να το τραβήξει.

Δεύτερον, στο πάνω και κάτω μέρος του hinge εσωτερικά του smartphone, τοποθετήθηκαν προστατευτικά caps ώστε να αποφευχθεί η εισχώρηση σκόνης και σωματιδίων, τα οποία θα μπορούσαν να καταστρέψουν το flexible OLED display. Επιπλέον, η Samsung ενσωμάτωσε κάτω από το display metal layers για να γίνει περισσότερο άκαμπτο.

Τέλος, το κενό μεταξύ του body και του hinge μειώθηκε σημαντικά ώστε να προστατευτεί η συσκευή από μικρά αντικείμενα τα οποία θα μπορούσαν να εισχωρήσουν και να αχρηστεύσουν ή ακόμη χειρότερα να καταστρέψουν τον μηχανισμό αναδίπλωσης.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 26 Ιουλίου 2019 14:06

Σχόλια

  • Άντε να το πιάσουμε στα χέρια μας γιατί τόσους μήνες αναδιπλούμενο ακούμε και αναδιπλούμενο δε βλέπουμε.
    Όσο για τις αλλαγές, θα δούμε σε πραγματικές συνθήκες τι αποτέλεσμα θα έχουν, πρώτα ο Θεός, ΑΝ το πιάσουμε στα χέρια μας (ελπίζω τον Σεπτέμβριο).

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.