Smartphones

Αυτό το smartphone έχει οθόνη E-Ink και είναι 5G

Ένα διαφορετικό πακέτο για όλες τις χρήσεις διαθέτει στην Κίνα η Hisense, καθώς το Α7 λειτουργεί σε δίκτυα 5G, ενώ έχει και τεχνολογία E-Ink. Δεν είναι αυτό το πρώτο μοντέλο της Hisense με E-Ink, αφού ασχολείται με την τεχνολογία αυτή εδώ και αρκετό καιρό.

Το Hisense A7 5G πωλείται στην Κίνα (και δεν αναμένεται να το δούμε να κυκλοφορεί σε άλλες αγορές) στην τιμή των 300 ευρώ περίπου, με μία οθόνη 6.7 ιντσών, με ηλεκτρονική μελάνη, όμοια τεχνολογία με εκείνη που θα είχαμε σε ένα ebook reader. Πρόκειται για μία οθόνη που υποστηρίζει 16 αποχρώσεις του γκρι (και όχι… 50, αλλά ούτως ή άλλως δεν είναι sexy οθόνη αυτή…) και λειτουργεί με την αφή.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της τεχνολογίας αυτής είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των 4770 mAh, χωρίς όμως να φτάνει σε επιδόσεις ανάλογες με εκείνες ενός ebook reader. Προφανώς και αυτό το smartphone δεν προορίζεται για θέαση videos ή φωτογραφιών, αλλά κυρίως για την ανάγνωση.

Ο επεξεργαστής του είναι o οκταπύρηνος Unisoc Tiger T7510, με τους τέσσερις πυρήνες ARM Cortex 75 να λειτουργούν στα 2 GHz και τους άλλους τέσσερις ARM Cortex A55 να είναι χρονισμένοι στο 1.8 GHz. Τα γραφικά αναλαμβάνει ένα chip Imagination IMG9446. H μνήμη RAM είναι στα 6 GB και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος φτάνει στα 128 GB. Το λειτουργικό σύστημα είναι Android 10.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.