Αυτοί είναι οι καλύτεροι επεξεργαστές του 2019 [AnTuTu]

AnTuTu, Αυτοί είναι οι καλύτεροι επεξεργαστές του 2019 [AnTuTu]

Κάθε μήνα, το AnTuTu δημοσιεύει τη λίστα των Android smartphones με τις καλύτερες επιδόσεις. Φυσικά, στηριζόμενο στα στοιχεία που συλλέγει από τη δική του εφαρμογή. Εκτός από τις παραπάνω λίστες, η ιστοσελίδα ανακοινώνει κάθε χρόνο τους καλύτερους επεξεργαστές που κυκλοφόρησαν μέσα στο έτος.

Οι καλύτεροι επεξεργαστές του 2019

Μέσα στη χρονιά που πέρασε κυκλοφόρησαν αρκετά SoCs από πολλούς κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένων των Qualcomm, Huawei, Samsung και MediaTek. Όλοι οι φετινοί επεξεργαστές τα πηγαίνουν καλά στις δοκιμές επιδόσεων, ο καθένας στην κατηγορία του. Ωστόσο, δεν είναι όλοι κατάλληλοι να μπουν στη λίστα των καλύτερων SoCs του 2019.

Ένα από τα στοιχεία που σηματοδότησαν την ανάπτυξη των επεξεργαστών φέτος ήταν η σταθερή αύξηση των επιδόσεων τους σε όλες τις κατηγορίες, από τους high-end Snapdragon 865 και Kirin 990, μέχρι τους mid-range Exynos 9611 και Snapdragon 765.

Έπειτα, η συμβατότητα με 5G δίκτυα έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο, ειδικά εξαιτίας των προσπαθειών που καταβάλλουν οι εταιρείες ώστε να προσφέρουν οικονομικά 5G SoCs, με στόχο τη μείωση της τιμής των smartphones. Φυσικά, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η αύξηση της χρήσης των Cortex-A77.

Το AnTuTu επέλεξε νικητές σε συνολικά τρεις βασικές κατηγορίες, αυτούς με τις καλύτερες επιδόσεις, εκείνους που καινοτομούν τεχνολογικά και τους επεξεργαστές που εξοπλίζουν τα VFM smartphones. Οι νικητές ανά κατηγορία είναι οι παρακάτω:

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.