Black Shark 3 και 3 Pro: Τα τούμπανα gaming smartphones κυκλοφορούν Ευρώπη αρχές Μαΐου

Black Shark 3, Black Shark 3 και 3 Pro: Τα τούμπανα gaming smartphones κυκλοφορούν Ευρώπη αρχές Μαΐου

H Black Shark παρουσίασε τα νεότερα της μοντέλα τον Μάρτιο. Από τότε, τα Black Shark 3 και 3 Pro πωλούνται μόνο στην Κίνα. Ωστόσο, η εταιρεία αποκάλυψε ότι φέρνει και τα δύο smartphones στην Ευρώπη, στις 8 Μαΐου.

Χαρακτηριστικά

Το Black Shark 3 έχει οθόνη 6,67 ιντσών AMOLED με touch sampling 270Hz, χρόνο απόκρισης 24ms, και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Από την άλλη, το 3 Pro έχει οθόνη με τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά διαγώνιο 7,1 ιντσών και ανάλυση QHD+.

Και τα δύο gaming smartphones έχουν στο εσωτερικό τους τον Snapdragon 865 μαζί με 8GB ή 12GB μνήμη RAM, 128GB ή 256GB αποθηκευτικό χώρο (υπάρχει έκδοση του Pro με 512GB), διαθέτουν το ίδιο σύστημα τριπλών καμερών, in-display fingerprint scanner, υποστηρίζουν ταχυφόρτιση 30W και μαγνητική φόρτιση 18W, και τρέχουν Android 10 out of the box.

Η βασικότερη διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων είναι ότι το Black Shark 3 Pro έχει φυσικά gaming triggers και μπαταρία 5.000mAh, σε αντίθεση με το απλό που έχει μπαταρία 4.720mAh.

Τιμές

Η αποκάλυψη έγινε από την επίσημη σελίδα της εταιρείας, η οποία δεν δίνει κανένα στοιχείο για τις τιμές των gaming smartphones. Οι τιμές εκκίνησης των δύο μοντέλων στην Κίνα είναι στα 3.499 yuan ή περίπου 450 ευρώ για το απλό και στα 4.699 yuan ή περίπου 605 ευρώ για το 3 Pro. Στην Ευρώπη, θα είναι σαφώς υψηλότερες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.