BlackBerry, ανακοίνωσε ψηφιακή βοηθό για το νέο BlackBerry Passport

Έχουμε δει ήδη τη Siri του iOS, το Google Now του Android και την Cortana του Windows Phone και ήρθε η ώρα να δούμε την πρόταση της BlackBerry για τη δική της ψηφιακή βοηθό. Σήμερα ανακοίνωσε ότι η ψηφιακή βοηθός θα είναι διαθέσιμη στο BlackBerry Passport το φθινόπωρο.

Η BlackBerry Assistant θα έχει πολλές από τις λειτουργίες που έχουμε δει ήδη στις ψηφιακές βοηθούς στις άλλες πλατφόρμες. Θα ελέγχει τα email και το ημερολόγιο για προγραμματισμένες συναντήσεις, θα έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και στα social media, θα μπορεί να στέλνει μηνύματα και email. Φυσικά όλες αυτές οι λειτουργίες θα ελέγχονται μέσω της φωνής και η BlackBerry υπόσχεται ότι η ακρίβεια της ψηφιακής βοηθού της θα μας εκπλήξει.

Το σύστημα είναι σχεδιασμένο να γίνεται όλο και καλύτερο όσο πιο πολύ το χρησιμοποιείς, κάτι το οποίο είχε επισημάνει και η Microsoft για την Cortana.

Ωστόσο ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν η BlackBerry Assistant θα έχει «προσωπικότητα» όπως η Siri και η Cortana ή θα είναι πιο ρομποτική στις απαντήσεις της όπως το Google Now.

Η BlackBerry για μια ακόμη φορά έρχεται μετά από τους ανταγωνιστές της, αλλά στο επερχόμενο BlackBerry Passport με τετράγωνο σχήμα και QWERTY πληκτρολόγιο, έχει βασίσει τις ελπίδες της. Οπότε είναι λογικό να φέρει και ψηφιακή βοηθό έτσι ώστε να κινείται στην ίδια γραμμή με τους υπόλοιπους.

Πηγή

Σχόλια

  • Fleksy is that you? Ολόιδιο εικονίδιο... Για να δούμε αν και πιστεύω το καλύτερο που προσφέρουν αυτοί οι "βοηθοί" είναι οι proactive notifications όπως τις λένε...

  • Χωρίς να θέλω να φανώ ειρωνικός αλλά αυτή η BlackBerry ώρες ώρες μου μοιάζει να είναι σαν τον Δον Κιχώτη...

  • είναι εξαιρετικό στο voice dictation....μιλάω για τα ελληνικά....πιάνει τα πάντα...

    προς το παρόν το UI είναι μεταφρασμένο, αλλά δέχεται ''έξυπνες εντολές'' μόνο στις FIGS και Αγγλικά.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.