BlackBerry Oslo: Διέρρευσε το νέο τετράγωνο smartphone

Με το BlackBerry Passport η εταιρεία έκανε το comeback αλλάζοντας το design και αντί για ορθογώνια smartphones που κυκλοφορούν όλοι, πήγε σε τετράγωνο σχέδιο. Με το design αυτό η BlackBerry θέλησε να απευθυνθεί σε επαγγελματίες οι οποίοι ήθελαν να γίνουν πιο παραγωγικοί.

Εκτός από το BlackBerry Passport, η BlackBerry φαίνεται πως ετοιμάζει ένα ακόμη τετράγωνο smartphone το οποίο διέρρευσε από το BlackBerry Central. Πρόκειται για το BlackBerry Oslo που εμφανίζεται στο παρακάτω render, έχει πιο στρογγυλεμένες γωνίες σε σύγκριση με το Passport και διαφορετικό design στα ηχεία.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά λέγεται ότι θα είναι το ίδιο με το BlackBerry Passport, με οθόνη 1440×1440 LCD, κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη κάμερα 2 Megapixel, OS 10.3.2 και μπαταρία 3450mAh. Η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει 30 Ιουνίου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 19 Απριλίου 2015 18:31

Σχόλια

  • Η Blackberry με την αλλαγή ηγεσίας κατάλαβε ποιο είναι το κοινό που απευθύνεται και φαίνεται να παίρνει τα πάνω της ή τουλάχιστον να σταματά την πτωτική πορεία.

  • @giannogeorge θεωρώ ότι δεν έκανε κάποια αλλαγή στο κοινό που στοχεύει, απλώς έβγαλε και συσκευές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευχάριστα από διάφορες ηλικίες!

    πχ εμένα μου αρέσει το Passport και υπό άλλες συνθήκες θα το αγόραζα, ΟΜΩΣ με χαλάει που δεν μπορώ να δω ένα βίντεο (μια σειρά ή ταινία) στην οθόνη του ή να επεξεργαστώ μια φωτογραφία όπως στο Note 3 που έχει τη "σωστή" αναλογία για ταινίες (16:9) και μεγάλη οθόνη για επεξεργασία φωτογραφίας + παιχνίδια!!! ;)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.