BlackBerry Passport, Τα review video

Το BlackBerry Passport είναι σχεδιαστικά ένα από τα πιο περίεργα smartphones που έχουμε δει τους τελευταίους μήνες με τετράγωνο σχήμα στο μέγεθος ενός διαβατηρίου (Passport) και special πληκτρολόγιο. Έχει οθόνη 4.5″ 1440×1440 pixels (453ppi), Snapdragon 801, 3GB RAM και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος BlackBerry 10.3 OS.

Δείτε τα πρώτα review video από συναδέλφους στο εξωτερικό για να μάθετε τόσο τις λειτουργίες του όσο και να δείτε αν είναι έυχρηστο στο σχήμα του στο χέρι. Στην Ευρώπη και συγκεκριμένα σε Γαλλία και Γερμανία το BlackBerry Passport θα κοστίζει 649 ευρώ.

Επεξεργάστηκε την 25 Σεπτεμβρίου 2014 10:12

Σχόλια

  • Παρόλο που σαν ιδέα δεν με τρέλανε , τώρα που το βλέπω έχω να πω οτι μου αρέσει . Επίσης στοχέυει πολύ σωστά το κοινό της η Blackberry .

  • Πολύ αρνητικά σχόλια ρε παιδιά απο τα reviews, αλλά όλα καταλήγουν στο παράξενο σχήμα του. Εμένα μου αρέσει η διαφορετικότητα πάντως..

  • Αυτά τα review περίμενα για να δω αν θα το πάρω....χαχαχαχα
    Έκανε το iVerge review για το passport..γεματο ανακρίβειες και παραπληροφόρηση ..
    Μεγαλύτερη πλάκα βεβαια έχει αυτή η θεια https://www.youtube.com/watch?v=rlv6uHuGrEQ
    Εκεί σηκώνω τα χέρια ψηλά ... τιτανομεγιστε Einstein ποσο δικαιο είχες

  • Kαλά το The Verge, εγκάθετο θα το έλεγα....

    -Στα pros η οθόνη κ βαθμολογεί με 7, όταν η HD οθόνη του iPhone6 παιρνει...10.
    -Το Hub δεν τους αρέσει γιατι λέει δεν το κανει τοσο καλα όσο ενα iphone/android (hub+notifications ειναι το βαρυ χαρτι του ΒΒ10 και ειναι σε άλλο επίπεδο)
    -Προφανως το theverge δεν ξερει τι ειναι το Priority hub Και χανεται μεσα στις ειδοποιησεις.
    -Και τέλος το Passport δεν το εφτιαξε η Blackberry για να γραφεις με το ενα χέρι. Αλήθεια στις 5+ ινστες των iPhone/Android γραφεις με το ένα?
    -Επίσης λέει ειχε lag. Το ΒΒ10 ΟS έχει lag. Πρωτοφανες. Αν ειχε καμιά πρώιμη εκδοση του 10.3 η οποια θα αναβαθμιστει σύντομα, τοτε μπορεί. Αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση.
    Το design ειναι καθαρα υποκειμενικό.

    Γενικά ήταν το μοναδικό site που εβγαλε τετοια χολή.

  • γιατι δεν βγαζουν μια κανονικη εκδοση intsagram και για τα bb ελεος.... για μενα αυτο ειναι που με κραταει να μην παρω το z10 ακομα....

  • Ρε παιδιά, τι κάθεστε και ασχολείστε με το Verge! Κάθε χρόνο βγάζει καλύτερο κινητό το iPhone! Δεν είναι καθόλου προκατελημμένο μπορώ να πω! Και αν δεν κάνω λάθος, εκεί διάβασα ότι το φετινό iPhone έχει τη καλύτερα κάμερα που έχει μπει ποτέ σε κινητό!!!!!!!! Γελάει ο κόσμος!!!
    Το κινητάκι φαίνεται αρκετά καλό, αν και πιστεύω θα είναι λιγάκι άβολο λόγω πλάτους, αλλά με την κλασική έλλειψη εφαρμογών των BB δεν το βλέπω να πηγαίνει και πολύ καλά!

  • @petros

    κατεβαζεις του Android που παει σφαιρα
    Εκτός αυτου υπαρχει και native instagram για blackberry, πολυ καλο, χωρις να ειναι το επίσημο.
    Απλό.

  • Περα απο τους επαγγελματιες ειναι κινητο για εκεινους που τολμουν το διαφορετικο, δηλαδη τους ξεχωριστους!..

  • Εμένα μου αρέσει πάντως, η αγορά όλα τα έχει, έχουμε δει και χειρότερα. Και ας σταματήσει τέλος πάντως αυτή η καραμέλα με τα iPhone μας τα έχουνε πρήξει,πλέον πια έχει γίνει μέτρο σύγκρισης το iPhone, έχουνε βγει και καλύτερα έλεος!

  • @chris

    Εχω δει βίντεο στο youtube για την εφαρμογή Instagram από android market και κατακολλαει στα bb... Δεν πρόκειται να το διακυνδινεψω...

  • @πετρος,
    Δεν ξέρω τι βίντεο έχεις δει, ρώτα όποιον θες. Το insta του android δουλεύει τέλεια στα νέα blackberry

  • @chris αστο μη το παιδευεις. δεν εχει αναγκη η blackberry ατομα που επιλεγουν κινητα βαση του fb και instagram. ας πανε αλλου με τις ευχες μας.. και ξερουν πολυ καλα σε ποια εταιρεια εννοω!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.