BlackBerry Passport, sold out σε λίγες ώρες με 200,000 πωλήσεις

Το BlackBerry Passport είναι διαθέσιμο από την Τετάρτη στα 599 δολάρια και κατάφερε μέσα σε 2 μέρες να γίνει sold out με 200.000 πωλήσεις σύμφωνα με την εταιρεία. Σίγουρα οι αριθμοί δεν μπορούν να συγκριθούν με τα 4 εκατ. παραγγελιών σε 24 ώρες και τα 10 εκατ. πωλήσεις σε 3 μέρες των iPhone 6, αλλά για την ίδια τη BlackBerry είναι πολύ καλά νέα.

Το νέο smartphone της εταιρείας με τετράγωνη οθόνη και QWERTY πληκτρολόγιο φαίνεται ότι τράβηξε την προσοχή των επαγγελματιών στους οποίους στόχευσε η BlackBerry. Με το να διαθέσει 200.000 κομμάτια ο CEO John Chen φαίνεται ότι κρατά συντηρητική στάση ως προς τις προσδοκίες των πωλήσεων. Το BlackBerry Passport έγινε sold out στο Amazon μέσα σε 6 ώρες και στο website της BlackBerry μέσα σε 10 ώρες.

Πηγή

Σχόλια

  • Αγορασα το q10 και τρομαξα να το ξεφορτωθω περαστικα σας με την γκουμουτσα που βγαλατε

  • Μακης σιγα ρε φιλε μην τρομαξες τι πηρες δηλαδη τιποτα ανωνυμο ξερολες ολοι εδω μεσα..........

  • takis2111 ελπιζω να μην εχεις το q10 και το πηρες προσωπικα,ισως ημουν λιγο υπερβολικος με το "τρομαξα"αλλα πιστεψε με μετα το nexus 5 δυστυχως το q10 δεν τρώγεται με τιποτα,οσο για τα περαστικα μαλλον σε μενα επρεπε να τα δωσω που το πληρωσα και ασχοληθηκα μαζι του οσο για το "ξερολας" ειλικρινα δεν ειχα τετοια προθεση απλα εβγαλα τον καυμο μου λιγο υπερβολικα εστω,και για να κλεισω περαστικα μου και παλι!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.