BlackBerry Z10, Ξεκλείδωτο με τιμή 620 ευρώ

Το BlackBerry Z10 κυκλοφόρησε πρώτα στην Αγγλία και είναι το πρώτο smartphone μαζί με το BlackBerry Q10 με το νέο λειτουργικό σύστημα BlackBerry 10. Εκεί θα το βρείτε “παντρεμένο” σε κάποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και με συμβόλαια 16 – 24 μηνών. Αν το θέλετε ξεκλείδωτο και ελέυθερο θα πρέπει να περιμένετε ή να το τσιμπήσετε από το Clove.co.uk τον Μάρτιο.

Το αγγλικό ηλεκτρονικό κατάστημα Clove το ανέβασε με τιμή 534 λίρες Αγγλίας (περίπου 620 ευρώ) και πρώτη παραλαβή αρχές Μαρτίου. Βιάζεστε ακόμα περισσότερο; Θα το βρείτε unlocked σε Amazon και eBay με τιμή που ξεκινάει από τα 645 ευρώ.

BlackBerry Z10 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Πηγή

Σχόλια

    • 480 λίρες (560 ευρώ) το έχει σαν Pay & Go αλλά αν δεν κάνω λάθος λειτουργεί μόνο με δικές της κάρτες SIM.

      "If you're a Pay & Go customer, your O2 mobile can be unlocked 12 months after purchase for a one-off £15 fee which we'll deduct from your airtime balance. This policy may vary according to the handset you have purchased."

  • Υπερβολικά μεγάλη τιμή, ειδικά αν θέλει να χτυπήσει τις πολύ ακριβές android και iPhone συσκευές. Εκεί όλοι εκτός του iPhone το οποίο σκίζει είναι στα τετραπύρηνα, 2gb Ram, Full HD οθόνες κλπ κλπ... Για εμένα το μόνο ατού που έχει είναι η σχεδίαση, η οποία είναι πραγματικά αξία προσοχής αλλά για το υπολοιπο πακέτο δε θα το έλεγα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.