BLU Life One X: Επαναπροσδιορίζει τα entry-level Android

Η BLU μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικά οικονομικά smartphones τα οποία έρχονται παράλληλα με αξιοπρεπή τεχνικά χαρακτηριστικά. Αυτή τη φορά το BLU Life One X ίσως είναι το πιο ενδιαφέρον smartphone που έχει κυκλοφορήσει καθώς έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή και τιμή στα 100 δολάρια.

Το BLU Life One X ενσωματώνει οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixel, οκταπύρηνο επεξεργαστή Mediatek 6753, MALI T720 GPU, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB και υποστήριξη 4G LTE. Έχει κάμερα 13 Megapixel με Phase Detection Autofocus και εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel.

Αυτή τη στιγμή τρέχει Android 5.1 αλλά η BLU υπόσχεται να το αναβαθμίσει σε Android Marshmallow μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2016. Να πούμε ότι η κανονική του τιμή είναι 150 δολάρια, αλλά από 12 Δεκεμβρίου διατίθεται στα 99 δολ. Στόχος της BLU είναι να ανταγωνιστεί το πολύ δημοφιλές Motorola Moto G (3ης γενιάς).

Πηγή

Σχόλια

  • Μου φαίνεται σε λίγο τα entry και midrange κινητά θα έχουν τόσο αξιόλογο hardware που η αγορά ναυαρχίδας θα είναι πιο πολύ για το "φαίνεσθαι" παρά για τις δυνατότητες τους.

  • Σύμφωνα με το gsmarena το παλιό μοντέλο υποστήριζε την μπάντα στα 2100mHz οπότε θα δουλεύει κανονικά και το 4g σε Vodafone και Cosmote. Μόνο στην Wind δεν θα δουλεύει. Το Elephone p7000 που είχε τον ίδιο επεξεργαστή είχε μια χαρά 4g.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.