BLU Studio 7.0 LTE: Τετραπύρηνο, Dual Sim, με οθόνη 7″, τιμή 199 δολάρια

Η εταιρεία BLU, η οποία έχει έδρα το εξωτικό Μαϊάμι των Η.Π.Α, φαίνεται πως θέλει να δώσει έναν άλλο αέρα στην αγορά των phablet, με το χορταστικό Studio 7.0 LTE να προσδοκεί να δώσει στους χρήστες μια οικονομική συσκευή με μεγάλη οθόνη.

Το phablet της BLU “τρέχει” Android 5.0 Lollipop, διαθέτει οθόνη 7 ιντσών HD 1280×720 pixels, ενώ στην “καρδιά” της συσκευής τρέχει ο τετραπύρηνος Qualcomm Snapdragon 410. Η μνήμη RAM βρίσκεται στο 1GB, ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 16GB ενώ υπάρχει θύρα υποδοχής καρτών microSD για όσοους επιθυμούν επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Σημαντικό το γεγονός ότι η συσκευή είναι 4G LTE, διαθέτει υποδοχή για δυο κάρτες sim, η μπαταρία φαίνεται αρκετά γενναιόδωρη μιας και φτάνει τα 3.700mAh, ενώ διαθέτει κύρια κάμερα στα 8mpx με LED flash και εμπρόσθια στα 2mpx.

Το BLU Studio 7.0 LTE πωλείται στα 199 δολάρια μέσα από το Amazon, υποστηρίζει τα δίκτυα της T-Mobile και AT&T ενώ κυκλοφορεί σε μπλε, γκρι, χρυσό και λευκό χρώμα.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 19:26

Σχόλια

  • Οχι ασχημα αλλα θα το ηθελα 20-30 δολαρια πιο φθηνο ή στα ιδια λεφτα με 2gb ram και 4.000 μπαταρια. Πολυ σημαντικο feauture τα front face(?) ηχεια που δεν αναφεροντε εκτος και αν δεν ειναι..

  • Να τα μας. Η κατηγορία των 7' tablet μετονομάστηκε σε phablet.
    Και το κορόιδευα. Που να φανταστώ ότι μετά από δύο χρόνια θα το έβλεπα μπροστά μου.
    Και για να μην παρεξηγηθώ. Ξέρω ότι κάποιους θα τους βολέψει αυτό το μέγεθος (βλ. γίγαντες).
    Όλα είναι σχετικά τελικά σε αυτή τη ζωή.

  • 7 inches τηλεφωνο ,το λιγοτερο γελοιο. και με πλατη σαν την θηκη του htc dot και κινεζικο , και το περιεργο θα βγουν οι κινεζο φαν και θα το βγαλουν κορυφη

  • Bloodmaster.. Μη το κοροιδευεις γιατί βλέπω και καμια sony να βγάζει 7ιντσο phablet και μετά να δούμε τι θα λέμε..
    Εντάξει θα είναι αβολο διότι θα είναι τεράστιο αλλά εχει και θετικά!
    Θα επρεπε να είχε παραπάνω ram, τουλάχιστον 2 γιγα...
    Σε όλα τα υπόλοιπα θα με κάλυπτε....

  • Δεν φταίνε μόνο οι εταιρίες για αυτό που συμβαίνει αλλά και οι καταναλωτές που μέσω των αγορών τους καθιέρωσαν τις 5.5 ίντσες ως normal.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.