Samsung και Android οδηγούν την παγκόσμια αγορά έξυπνων φορητών συσκευών

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία και τις εκτιμήσεις της εταιρείας ερευνών Canalys για το πρώτο τρίμηνο του 2013, η Samsung κατέχει το 26.6% της παγκόσμιας αγοράς έξυπνων φορητών συσκευών (smartphones, notebooks, tablets) και το λειτουργικό σύστημα Android αντιπροσωπεύει το 59.5% των συνολικά 308,7 εκ. συσκευών που διατέθηκαν αυτή την περίοδο.

Πηγή

Σχόλια

  • Κανονικά η παραπάνω έρευνα θα πρέπει να έδειχνε και τις πωλήσεις των htc kai nokia και όχι να τα συγκαταλέγει στο others ως αναφορά τις συσκευές... Δεν λέω ,φρέσκα και smooth τα wp8 (δεν τα επέλεξα όμως τελικά) αλλά το όιι είναι σχεδόν 1μιση μονάδα κάτω από το iOS της apple σε πωλήσεις δεν νομίζω να οφείλεται κυρίως στην huawei ή στην samsung που ζήτημα είναι να έχουν βγάλει 2 κινητά με αυτό το λειτουργικό...

  • Δεν πήρε καθόλου τα πανω της η Microsoft. Το αντίθετο!
    Το 19% αναφέρεται σε μερίδιο αγοράς ΟΛΩΝ των ηλεκτρονικών που πουλήθηκαν συμπεριλαμβανομένων των notebooks με προεγκατεστημένο το ηλίθιο windows 8.
    Tα Linux πήραν τα πάνω τους αφού και επίσημα οι περισσότερες συσκευές που πουλιούνται έρχονται πλέον με προεγκατεστημένο το Linux και το Android. (75,5% στα smartphones!)
    Ποιος θα το έλεγε αυτό πριν 3 χρονια...

  • 18,1 % η Microsoft.... Κατα τ'άλλα όταν έγραφα σε άλλο post οτι φέτος είναι η χρονιά των Windows Phone με κορόιδευαν και έλεγαν για ποσοστά 0,3 %....

  • Πέτρος Π μην κανεις πως δεν καταλαβαινεις 18 % η Microsoft ουτε στα πιο τρελα της ονειρα διαβασε το post του Greg πιο πανω και μην εκτιθεσαι γιατι θα συνεχισουν να σε κοροιδευουν!

  • @ demon : το διάβασα το post του Greg, όπως αναφέρει για τα notebooks εγώ απαντώ οτι και το 59,5 % του android είναι στην ουσία πλασματικό, αφού εκεί συμπεριλμβάνονται όλα τα κινητά αξίας μικρότερης των 200€, τα οποία τρέχουν αναγκαστικά το "android"... Και τα κινητά της πλάκας των 50 € που παίρνει και η κουτσή Μαρία , android τρέχουν... οπότε άκυρο το επιχείρημα του Greg, sorry που σας το χάλασα!

  • Συγγνώμη αλλα αμα ενα κιν η νοτμπουκ δεν κανει κανα χιλιαρικο δεν πρεπει να μετριέται? ? Τι λεσ ρε πετροσ πλακα κανεισ??

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.