Coolpad Dazen X7, το πρώτο smartphone από γυαλί

Όταν μιλάμε για τεχνολογικά gadgets η φαντασία και η εξέλιξη δεν σταματά ποτέ. Βλέπουμε τα πάντα να γίνονται έξυπνα, κινητά, ρολόγια, ρούχα, οικιακές συσκευές. Τα smartphones έχουν φτάσει σε ένα σημείο που οι κατασκευαστές ψάχνουν διάφορα καινοτόμα concepts για να ξεχωρίσουν από το πλήθος. Ένα από αυτά είναι το Cicret που φοριέται στον καρπό και προβάλλει το κινητό στο χέρι σου.

Υπάρχουν και πιο “συμβατικά” σχέδια που υλοποιήθηκαν όπως το Sharp AQUOS Crystal X που δεν έχει καθόλου περιθώρια στο πλάι αλλά και το Samsung Galaxy Note Edge με καμπυλωτή οθόνη στην δεξιά πλευρά. Το επόμενο βήμα είναι τα γυάλινα smartphones.

O Han Geng, Κινέζος pop star, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Weibo μια φωτογραφία η οποία δείχνει το επόμενο κινητό της Coolpad. Πρόκειται για το Coolpad Dazen X7 το οποίο εκτός του ότι θα είναι high-end συσκευή, έχει ενδιαφέρον επειδή όπως βλέπουμε δεν έρχεται με τα κλασικά υλικά κατασκευής, όπως πλαστικό ή αλουμίνιο.

Οι πληροφορίες λένε ότι είναι κατασκευασμένο από γυαλί και θα ανακοινωθεί στις 8 Ιανουαρίου του 2015 με τιμή γύρω στα 800 δολάρια. Βέβαια όλο αυτό ακούγεται δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά αν όντως ισχύουν οι πληροφορίες, τότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την υλοποίηση ενός τέτοιου project.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.