Coolpad IVVI: Smartphone με πάχος 4,7 χιλιοστά

Και ενώ στην Ευρώπη οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο σε θέμα hardware και software στην Aνατολή οι κατασκευαστές έχουν “προμοτάρει” μια νέα μόδα που έχει να κάνει με το πάχος των smartphone. Συγκεκριμένα το ρεκόρ για το λεπτότερο κινητό το έχει η Vivo με το μοντέλο της Vivo X5 Max με πάχος 4,75 χιλιοστά.

Μια νέα ανακοίνωση όμως θέλει να αλλάξει τα πράγματα. Συγκεκριμένα, υπάρχουν πληροφορίες πως η εταιρία Coolpad μέσα από το brand IVVI θα ανακοινώσει ένα νέο smartphone με πάχος 4,7 χιλιοστά δηλαδή μόλις μισό χιλιοστό λεπτότερο από το Vivo X5 Max.

Για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής θα έχουμε ηχείο στο πίσω μέρος και LED flash. Επίσης λόγω του μικρού πάχους ίσως έχουμε και μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Εσείς θα θυσιάζατε το καλό hardware για ένα λεπτό smartphone;

Coolpad IVVI, Coolpad IVVI: Smartphone με πάχος 4,7 χιλιοστά

Πηγή

Χριστόδουλος Βλούτης

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
peterpsarris

οχι μισο χιλιοστο αλλα μισο δεκατο του χιλιοστου… πολυ αισθητη διαφορα μιλαμε…

panos.last

Για κανέναν λόγο δεν θα θυσίαζα τα χαρακτηριστικα για ενα λεπτό τηλέφωνο εγώ το θέλω τούβλο το smartphone μου.
Για κάποιο λόγο δεν τα μπορώ τα πολύ λεπτά “τηλέφωνα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple China iPhone

Apple: Εύσημα του Tim Cook για την πρόοδο της καινοτομίας στην Κίνα

Ο CEO της Apple Tim Cook επαίνεσε την καινοτομία της Κίνας και δήλωσε χαρούμενος για τους μακροχρόνιους δεσμούς της χώρας με την εταιρεία του κατά την επίσκεψή του στην χώρα.

Business China Chip USA

Ολλανδία: Στο πλευρό των ΗΠΑ στην προσπάθεια περιορισμού των εξαγωγών τσιπ προς την Κίνα

Περιορισμούς στις εξαγωγές τεχνολογίας ημιαγωγών σχεδιάζει να επιβάλει η Ολλανδία, καθώς “συστρατεύεται” με τις ΗΠΑ στην προσπάθεια περιορισμού τους προς την Κίνα.

Business 5G China

H Γερμανία μπλοκάρει τη χρήση κινέζικων εξαρτημάτων 5G

Η Γερμανία ετοιμάζεται να υλοποιήσει το σχέδιό της να απαγορεύσει τη χρήση κάποιων κινεζικών εξαρτημάτων στα δίκτυα 5G της χώρας, σύμφωνα με την εφημερίδα Zeit.

Business China

Baidu: Στα 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια τα έσοδα

Πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών κινήθηκαν τα έσοδα της Baidu για το δ΄ τρίμηνο του 2022, με τον κινεζικό τεχνολογικό κολοσσό να εμφανίζει σημαντική άνοδο στα κέρδη του.