Smartphones

Δεν θα κερδίσεις ποτέ δωρεάν iPhone Xss από τα Public

Βάλτο καλά μέσα στο κεφάλι σου. Δεν πρόκειται να κερδίσεις ποτέ iPhone από τα Public και ειδικά το ανύπαρκτο μοντέλο Xss(!), ούτε δωρεάν εισιτήρια με την Aegean, ούτε δωροεπιταγές από τον Σκλαβενίτη!

Οι απάτες με fake διαγωνισμούς που σκοπό έχουν να κλέψουν τα προσωπικά σου στοιχεία και να σε γεμίσουν με spam συνεχίζονται και με στεναχωρεί να βλέπω να κάποιους να κάνουν share και να περιμένουν μήπως σταθούν τυχεροί και κερδίσουν. Το έχουμε πει, τρελά δώρα τεχνολογίας βγάζει σε διαγωνισμό μόνο το Techblog!

Οπότε παιδιά, προσπαθήστε να είστε υποψιασμένοι και να παρατηρείτε πιο προσεκτικά αυτά τα ψεύτικα site που έχουν δημιουργηθεί μόνο για να σας εξαπατήσουν.

Επεξεργάστηκε την 12 Ιουνίου 2019 19:21

Σχόλια

  • ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΦΑ ΣΑΙΤ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΚΩΣΤΑ

  • Δίνουν και μερίδιο από τους δεσμευμένους λογαριασμούς του εξόριστου νιγηριανού πρίγκιπα;

  • Συγνώμη παιδια μια φίλη μου έπαιξε δυστυχως..τι μπορεί να κάνει τώρα για να τους μπλοκάρει;

  • Παιδιά νομίζω πως λέτε ψέματα 😕σηγα να μην το κάνει δώρο!😡ένα κινητό είναι μόνο σηγα και να μην μας λει ψέματα χεστικαμε

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.