Διαρρέουν οι πρώτες εικόνες του Samsung Galaxy S22 Ultra

Το πρώτο που μπορεί να παρατηρήσει κανείς από τις εικόνες του Samsung Galaxy S22 Ultra είναι η θέση του S Pen. Οι φωτογραφίες έρχονται από τον λογαριασμό του Ben Geskin στο Instagram.

Οι παρατηρητικοί θα δουν και το οξύμωρο του πράγματος, αφού στο πίσω μέρος του Samsung Galaxy S22 Ultra είναι κολλημένο ένα αυτοκόλλητο που προτρέπει στον κάτοχο της συσκευής να μην διαρρεύσει πληροφορίες… Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει εδώ, με αποτέλεσμα να βλέπουμε να κυκλοφορούν στο Internet κάποιες φωτογραφίες του νέου μοντέλου της Samsung. Η έκδοση Ultra αναμένεται να είναι και η καλύτερα εξοπλισμένη της σειράς Samsung Galaxy S22.

Υπάρχει το S Pen ενσωματωμένο σε ειδική θήκη στο πλαίσιο της συσκευής, κάτι που γεννά ερωτήματα για το εάν το Samsung Galaxy S22 Ultra θα είναι τελικά το μοντέλο εκείνο που θα έρθει να αντικαταστήσει τα μοντέλα Galaxy Note.

Το Samsung Galaxy S22 Ultra θα έχει μεγάλη οθόνη, Super AMOLED, όπως φαίνεται από τις εικόνες, με υψηλή ποιότητα προβολής περιεχομένου, κάτι που μάλλον σημαίνει ότι θα έχει συχνότητα 120 Hz.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.