Smartphones

Διαθέσιμη η αναβάθμιση του Note 9 που βελτιώνει την ποιότητα της κάμερας

Από την ημέρα της κυκλοφορίας του Galaxy Note 9 έχουν κυκλοφορήσει δύο αναβαθμίσεις σχετικά με το κουμπί Bixby και το super slow motion video, ενώ η τρίτη που έγινε διαθέσιμη, βελτιώνει την ποιότητα της κάμερας.

Η πρώτη αναβάθμιση που έγινε διαθέσιμη για το Note 9 δίνει τη δυνατότητα χρήσης διαφορετικών mode κατά την καταγραφή super slow motion video, με τους χρήστες να μπορούν να καταγράφουν video 0.2 δευτερολέπτων στα 960fps ή 0.4 δευτερολέπτων στα 480fps σε manual mode. Η επόμενη αναβάθμιση έχει να κάνει με το κουμπί της ψηφιακής βοηθού Bixby όπου οι χρήστες μπορούν να τη ρυθμίσουν να ενεργοποιείται με μονό ή διπλό πάτημα του κουμπιού, αποτρέποντας την τυχαία ενεργοποίησή της σε περίπτωση που πατηθεί το κουμπί μια φορά.

Η τρίτη αναβάθμιση που ξεκίνησε να διατείθεται, έχει να κάνει με την ποιότητα της κάμερας, κάτι το οποίο αναγράφεται και στα περιεχόμενα της αναβάθμισης του Note 9 στην Ολλανδία. Η αναβάθμιση έχει κωδικό N960FXXU2ARI9 με το μέγεθος του αρχείου να είναι 302MB, και βελτιώνει την ποιότητα της κάμερας έτσι ώστε να γίνονται λήψεις με ακόμα λιγότερο θόρυβο ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τις HDR φωτογραφήσεις και τις λήψεις που κάνουμε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η αναβάθμιση έχει ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμη στα Galaxy Note 9 για την αγορά της Ολλανδίας και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να κυκλοφορήσει και στις υπόλοιπες αγορές.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 29 Σεπτεμβρίου 2018 10:57

Σχόλια

  • Θα την πάρουμε άραγε και οι κάτοχοι του S9+ τη συγκεκριμένη αναβάθμιση μιας και έχουμε το ίδιο hardware κάμερας ή επίτηδες η Samsung θα τη δώσει μόνο στο Note 9 ώστε να υπάρξει έστω μια μικρή διαφοροποίηση πέρα από το "scene optimizer" ; Για να δούμε...

  • Το ότι εμένα το S8+ πήρε αναβάθμιση προχτές και πλέον τραβάει 960fps βίντεο πως εξηγείται; Δεν λέγανε ότι αυτό ήταν δυνατό μόνο με ειδική κάμερα με dram?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.