Διέρρευσαν οι τιμές των Galaxy Note 20 και Galaxy Buds Live στην Ευρώπη

Ήδη είναι γνωστό πως η Samsung ετοιμάζει δύο μοντέλα για τη σειρά Galaxy Note 20, όμως μαθαίνουμε πως η εταιρεία θα κυκλοφορήσει 4G και 5G εκδόσεις της βασικής έκδοσης, ενώ το Ultra μοντέλο θα κυκλοφορήσει μόνο σε 5G έκδοση, με δύο διαφορετικές επιλογές ως προς τη μνήμη της συσκευής.

Η ιστοσελίδα MySmartPrice διέρρευσε τις τιμές των μοντέλων στην Ευρωπαϊκή αγορά, μαζί και με τα νέα TWS της εταιρείας, τα Galaxy Buds Live. Από ότι φαίνεται, οι τιμές θα ξεκινούν από τα 999 ευρώ και θα φτάνουν έως και τα 1.449 ευρώ για το Galaxy Note 20 Ultra με ενσωματωμένη μνήμη 512GB. Τα Galaxy Buds Live θα είναι οικονομικότερα από τα AirPods Pro, στη τιμή των 189 ευρώ.

, Διέρρευσαν οι τιμές των Galaxy Note 20 και Galaxy Buds Live στην Ευρώπη

Αναλυτικά οι τιμές, σύμφωνα με το MySmartPrice:

    Samsung Galaxy Note 20 4G 256GB: EUR 999
    Samsung Galaxy Note 20 4G 256GB: EUR 1099
    Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 512GB: EUR 1449
    Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB: EUR 1349
    Samsung Galaxy Buds Live: ~EUR 189

Οι παραπάνω τιμές είναι οι ενδεικτικές τιμές λιανικής της Samsung, ενώ ενδέχεται να αυξηθούν βάση χώρας και φορολόγησης. Βέβαια, τα παραπάνω θα επιβεβαιωθούν ή θα διαψευστούν στο επερχόμενο Unpacked 2020 event, οπότε λίγες μέρες μας χωρίζουν. Τέλος, πέραν των παραπάνω, η Samsung έδωσε ένα νέο βίντεο για το event, στο οποίο φαίνονται και οι πέντε συσκευές που θα δούμε, δηλαδή τα Galaxy Buds Live, τα Galaxy Watch 3, τα Galaxy Tab S7, τα Galaxy Note 20 και το Galaxy Z Fold 2.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Xarisgru

Ο αμανες της sammy σε άλλα level

Nickolas

1000 ευρώ για ένα κινητό χωρίς 5G, με τον επεξεργαστή Exynos, χαμηλής ανάλυσης οθόνης στα 60Hz. Και μετά κοροϊδεύουμε την Apple. Τουλάχιστον η Apple και στα χειρότερα μοντέλα της βάζει επεξεργαστές της προκοπής.

Giannis

Ήταν που τα φετινά Note θα ήταν λίγο φθηνότερα από τα περσινά….

Chris_BMW

Όλα καλά εδώ ;;;
Γιατί με τη διαφορά τιμής που έχουν οι φήμες τιμών Samsung και Apple για φέτος αγοράζω 2-3 ταχύ/φορτιστές Apple και μάλιστα από Apple Store…

Nickolas

Βασικά έχουν ακουστεί διάφορες τιμές και για τα νέα iPhone. Οι πρώτες φήμες έλεγαν για σχετικά χαμηλές τιμές, αλλά απ’ οτι φαίνεται το “φτηνό” 5.4 Ευρώπη θα τα ξεπεράσει τα 850 ευρώ και το 6.1 τα 950 ευρώ. Ενώ τα Pro μοντέλα λόγω 5G πολύ πιθανόν να ανέβουν κάνα πενηντάρικο από τα 11αρια και ας μην έχουν φορτιστή.

Chris_BMW

549$ Είναι η φήμη για το μικρό των 5.4 ιντσών .
Τα 549 δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν 850€ Ελλάδα σε καμία των περιπτώσεων .
Κάπου στα 700 κάτι το υπολογίζω εγώ εδώ Ελλάδα .
Η Samsung με την πολιτική των τιμών της είναι για κλάματα ..
Και το λυπηρό ξέρεις ποιο είναι ;;
Ότι κανένας δεν μιλάει .

Το ακόμα πιο λυπηρό ξέρεις ποιο είναι ;
Ότι σε αυτήν την τιμή παίρνεις ελαττωματικό τηλέφωνο σε πολλούς τομείς (ειδικά των καμερών ) με υποδεέστερο επεξεργαστή (εκτός Αμερικής ) και αστεία υποστήριξη δυο ετών ..

Αλλά όπως προ είπα όλα καλά ..
Κατά τα αλλά συνεχίστε να κάνετε μπεεεεε σε άρθρα της Apple…

Nickolas

Αυτή η τιμή που αναφέρεις ήταν η πρώτη που είχε ακουστεί και τελικά την άλλαξαν προς τα πάνω στα 749 δολάρια, οπότε όπως καταλαβαίνεις άνετα τα 749 δολάρια γίνονται 850 ευρώ και πιθανότατα παραπάνω. Δεν υπάρχει περίπτωση ένα τηλέφωνο με oled οθόνη fullhd ανάλυσης, το νέο επεξεργαστή, δύο κάμερες και 5G να το κοστολογησει η Apple κάτω από 700 δολάρια.
Τώρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του, η Samsung αυτά προσφέρει καλώς ή κακώς, όποιος θέλει αγοράζει.
Όπως έγραψα και παραπάνω θεωρώ υψηλές τις τιμές αν είναι αυτές τελικά και θεωρώ λάθος της φέτος αυτό που έγινε με τον επεξεργαστή, αλλά οι επιλογές γίνονται πολύ νωρίτερα και φαντάζομαι θα ήταν πολύ δύσκολο να βάλει τον 865 και στα ευρωπαϊκά μοντέλα.

John

Πάρε και 1-2 powerbank γιατί με τις μπαταρίες που έχουν τα iphone θα σου χρειαστεί. Όσο για την οθόνη ακόμη και τα παιδικά κινητά του jumbo δεν έχουν τις αστείες 5.4 αλλά παραπάνω.

Φωτης

Για να βλέπουμε την Apple να γίνετε (σχετικά) VFM εταιρεία είναι σίγουρα το τελος του κοσμου

Χάρης

Το NOTE 10 PLUS μου ακούγεται τέλειο…η Samsung έχει χάσει την μπάλα. 999€ το Note 20, το οποίο θα είναι πλαστικό, με χειρότερο αποδεδειγμένα επεξεργαστή, κάμερες από S20, οι οποίες βγήκαν υποδεεστερες του ανταγωνισμού. Μάλλον θα παω για IPhone ή Note 10 plus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.